.
Отговор в тема
Страница 7 от 11 ПървиПърви ... 34567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 265
    еми като съм сама и е тъмно ме е страх :Д
    и вечер пак ме е страх като е тъмно :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Джо, излекувай ме от тъмното, но ВНИМАВАЙ от скритите ми страхове от промяна, че вече няма да ме е страх :Д

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от eledra
    Не мисля, че е необходимо да се концентрира вниманието върху нещо, което не искате да разберете, затова ви питам от какво се страхувате?

Да разбирам ли, че най-много ви е страх от насилствената проституция и сектите?

П.С. haritov, радвам се, че с нещо си привлечен, че чак да искаш да ни отделиш 5 мин. от времето си, без значение колко непродуктивна информация си получил
    Аз каквото искам да знам го написах,но няма отговор? Защо?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

браво Джо, ставаш за психопат (психиатър)

еледра къде е бе :Д ?!
    трябва да отговаря на въпроси ^^

Защо никой не си признава какво изпитва, а го маскира с жалко остроумие тийнейджъри?

Град
    системата дегоба
    Защо никой не си признава какво изпитва, а го маскира с жалко остроумие тийнейджъри?
    Искаш да кажеш,че миналите тинейджърската възраст си признават всичко от раз ли?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

ами чесТно в момента изпитвам вълнение, самопочит иии съм влюбена :Д
    стига ли това ?! :Д

Ваши са думите за тийновете. Още повече, че зрелите хора търсят отговори на въпроси относно поведението си

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    сектa power !
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    системата дегоба
    Ваши са думите за тийновете. Още повече, че зрелите хора търсят отговори на въпроси относно поведението си
    както не разбирам темата така и теб

дай субтитри

Кое не разбираш?

Град
    системата дегоба
    Кое не разбираш?
    защо отговаряш на въпроса с въпрос и ако те питат нещо говориш сложно и увърташ като ти си знаеш като какво увърташ

и какъв е смисъла да се пуска такава тема в такъв сайт който е точно за такава цел

и какво искаш да постигнеш

и най-вече какво печелиш добрите миряни са малко

еми аз отговора съм го намерила
    пък какво изкарвате, че големите търсят отговор на всеки въпрос
    това са пълни глупости
    от мои лични наблюдения
    виждам, че повечето големи
    се страхуват да потърсят отговора
    защото няма да им хареса

P.S
    СПРЕТЕ ДА ИЗМЪЧВАТЕ ТИНЕЙДЖЪРИТЕ КАТО ГИ КАРАТЕ ДА СЕ ВКАРВАТ В ТАКИВА НЕЩА /СЕКТИ, ИЛИ ТАМ КАКВИТО СА/, НИЕ НЕ СМЕ РОБИ, НЕ СМЕ ИЗВЪНЗЕМНИ, ЧЕ ДА НИ ИЗУЧАВАТЕ И НЕ СМЕ ОПИТНИ МИШКИ И НЯМА ДА НИ 'РАЗГАДАЕТЕ' МИСЛЕНЕТО.
    ТОВА Е ЧАСТ ОТ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ПРОМЕНИ, ДОРИ И ДА Е ПСИХОЛОГ НА ПОЧТИ. РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ - ПОСЛЕ!

/колко съм мъдра ^^/
    :d

Не знам какво искаш или очакваш да чуеш, но нашата идея е по-скоро да дадем информация за това, което могат да получат тийнейджърите в съвремието ни когато се почувстват неразбрани, невидими или неоценени например.

Интересно ми е обаче защо ти се закачаш на тази тема?

кой и на коя тема :Д ..
    малко по -така пиши, да се разбира все пак :Д

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    еми аз отговора съм го намерила
    пък какво изкарвате, че големите търсят отговор на всеки въпрос
    това са пълни глупости
    от мои лични наблюдения
    виждам, че повечето големи
    се страхуват да потърсят отговора
    защото няма да им хареса

P.S
    СПРЕТЕ ДА ИЗМЪЧВАТЕ ТИНЕЙДЖЪРИТЕ КАТО ГИ КАРАТЕ ДА СЕ ВКАРВАТ В ТАКИВА НЕЩА /СЕКТИ, ИЛИ ТАМ КАКВИТО СА/, НИЕ НЕ СМЕ РОБИ, НЕ СМЕ ИЗВЪНЗЕМНИ, ЧЕ ДА НИ ИЗУЧАВАТЕ И НЕ СМЕ ОПИТНИ МИШКИ И НЯМА ДА НИ 'РАЗГАДАЕТЕ' МИСЛЕНЕТО.
    ТОВА Е ЧАСТ ОТ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ПРОМЕНИ, ДОРИ И ДА Е ПСИХОЛОГ НА ПОЧТИ. РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ - ПОСЛЕ!

/колко съм мъдра ^^/
    :d
    Кое ти дава правото да коментираш нещо, което не познаваш?

Т.е. ти искаш от мен да променя начина си на изразяване за да ме разбираш, а иначе няма нещо което да не харесваш в себе си

аз сама си давам правото, никой не може да ми забрани да пиша такова нещо
    айде сега да не търся по - назад, че ме мързи ама Вие бяхте казали, че искате видите мисленето на тийновете и да видите как си решават проблемите .. еми спрете се малко
    все едно ние да почнем да изучаваме големи, за да видим що мислят така, как си решават проблемите и etc.
    т'ва си е точно така и колкото и да казвате, че е само, за да помогнете, не е така ..
    не се помага така
    ако искате да помогнете спрете с тия секти и всякакви такива
    ние можем да се справим
    всеки минал от тук
    и ние ще минем
    просто се спрете вече о.О

пфу пфу
    ядосах се -.-

еми ДА, харесвам си се ПЪК ^^

А теб кой те кара да пишеш тук? Още повече от името на всички тийнове?

аз сама си се карам
    не говоря от името на тийновете
    те ако имат мнение ще си го кажат, никой не ги е спрял
    както и мен да пиша тук
    ^^

Град
    системата дегоба
    Т.е. ти искаш от мен да променя начина си на изразяване за да ме разбираш, а иначе няма нещо което да не харесваш в себе си
    искам да разбера защо пишеш тук какви са целите ти и какво печелиш

haritov махни го това, щото после ще бъдеш обвинен, че децата правят секс заради тебе :Д:Д

Вече споделих нашите мотиви. Бихме искали да запознаем тийновете с ползата от психологията и от психолозите и да им дадем една друга гледна точка за схващането кога трябва да се ходи и луд ли си ако ходиш
    Още повече, че това със сектите е голям проблем за младите хора и те трябва да могат да различават това от нещата, които могат да са им полезни. В случая даваме само знание и нищо повече

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff

haritov махни го това, щото после ще бъдеш обвинен, че децата правят секс заради тебе :Д:Д
    тва са мама и тати като са ме правили не позна ли зелени цвят на кожата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си