.
Отговор в тема
Страница 9 от 11 ПървиПърви ... 567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 265
    Само човек, който не иска да чуе, не чува

Град
    Валхала
    Таз тема пък как я пропуснах? :ООО

FUNKYZEIT!!!!

Цитирай Първоначално написано от Riva
    Таз тема пък как я пропуснах? :ООО
    Не си пропуснал много..

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Това тийнейджърите са безхаберни същества.
    Благодарим xD
    The blood that binds us ..till death unites us

:П <-- Това е Птичи Грип :d
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    Валхала
    Птичи вироссс

FUNKYZEIT!!!!

Цитирай Първоначално написано от eledra
    Ако мислиш, че сме секта за какво са ти наши координати?
    За да станете не-секта и не-трафиканти на деца ;>

Иначе някъде написа, че искате да обясните на тийнейджърите нещо за психологията. Тогава за какво да ходим на училище, където все пак имаме такъв предмет и някой, който е с 10-20 години повече опит от теб(вас), ни обяснява всичко. Изобщо не даваш(давате) причина, поради която ще ни заинтересувате да отидем на вашето събиране.

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    Ние го правим и на други места, не само тук.
    с каква цел и какво печелите

питам за 10 път и идиот би ме разбрал
    И на мен ми е интересно?! Хахах .. Заключете темата .. Безмислици .. !
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    Благодарим xD
    Молим :д..
    Има и излючения
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Ама недейте да идвате Просто опитайте да разберете, че когато ви се случва нещо, което не можете да си обясните има вариант, който може да ви даде възможност да получите отговори сами за себе си без някой да ви критикува, да ви обгрижва или дори да ви поучава.

А за разликата между учител по психология и най-малкото консултативен психолог е хубаво да помислите преди да давате смешни мнения. Ако не знаете, питайте.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мисля отново да застана на страната на eledra, и не за друго а защото реагирате точно като кучетата на Павлов. Какъв ви е проблема че тази тема съществува? Какъв е проблема че eledra е пуснал/а реклама науслугите си?

Доста добре си е обяснил/а кое как и защо. Отговаря адвекватно на всички що годе смислени въпроси. Душевен оргазъм ли получавате да серете в смислените теми? Още един път показвате че реално имате нужда от помощта на подобен род хора(психолози). Ама крещяща нужда.

Да, говоря за тийнейджърите.

И дапоясня - непознавам eledra, иникой не ми пшлаща за да изказвам позиция в нейна/негова полза.

Айде сега е ваш ред. Харитов ти като главен контра-сектанточаквам да си първи :Р

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    Благодарим xD
    Молим :д..
    Има и излючения
    И са доста малко.Всяко следващо поколение излиза по-тъпо от предишното.

Дали е тъпо или неразбрано

Град
    Варна
    Дали е тъпо или неразбрано
    И двете може би :д

А как ти си обясняваш, тази съпротива срещу непознатото, но промотирано като хубаво?

eledra, моля те
    като задаваш въпрос се принижи на нивото на един тинейджър (омг, колко тъпо звучи :Д)

какво означава 'промотирано' ? (йеее ще науча нова думичка *вълнение*)

и не ми каза как да не ме е страх от тъмното (то не, че може да се оправи това :Д )

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    А как ти си обясняваш, тази съпротива срещу непознатото, но промотирано като хубаво?
    такава е човешката природа

да не давам примери за откриването на америка или че земята е кръгла и обикаля слънцето непознатото плаши хората малко са тези които искат да го опознаят
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

С удоволствие бих го обяснила и по друг начин

Когато някой рекламира нещо, което не е познато, но ви го рекламират като най-доброто именно за вас, то първосигнално излиза съпротивата - "А ти от къде знаеш, че това ще ми помогне? Кой си ти, че да знаеш по-добре от мен?"

Дали това е което ви притеснява?

прИтеснява ме, че ме е страх от тъмното => това е проблем => трябва да ми се помогне o.O

^^

Така е, как би ти било по комфортно да поговорим върху това, в темата или на лична?

Голям фен
    "Но с кой да говорим - ..., родителите??? Неее те са прекалено заети да възпитават и контролират"-(това са твои думи)и мога да ти кажа,че явно твоите родители са такива не съм чела вс 15 страници така че ако някъде го пише ме извини за коментара но да слагаш вс родители в едно число не съм съгласана.Не всички родители нямат време или са прекалено заети за въспитание и контрол(поне мойте не са такива,за което се радвам)

@eledra Обясни ми защо когато лайното ми напуска газо ми,пада в кенефа,и после се маха като се натисне бутончето най отгоре и защо после ме боли гъзо.

@Lincheto изглеждаш нелепо.

@w0sh бъдещето свтло струва ми се все по-жалко.

@valdes подържам си моя фронт !

@haritov не ми допадаш.

Родителите са за да помагат на децата..Вземете елементарен пример от природата,малките лъвчета се учат от лъвчо как да ловуват и да шляпат газели по гъзо.
    Тази секта е направена за дечица с лабилна психика,които са в период на повече хормони и отделяне на ненужни вещества в мозъка,което ги прави машина за пари,за хора като автора...

@Myself станал съм яко прост.
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    @eledra Обясни ми защо когато лайното ми напуска газо ми,пада в кенефа,и после се маха като се натисне бутончето най отгоре и защо после ме боли гъзо.

@Lincheto изглеждаш нелепо.

@w0sh бъдещето свтло струва ми се все по-жалко.

@valdes подържам си моя фронт !

@lubomirky не ми допадаш.

Родителите са за да помагат на децата..Вземете елементарен пример от природата,малките лъвчета се учат от лъвчо как да ловуват и да шляпат газели по гъзо.
    Тази секта е направена за дечица с лабилна психика,които са в период на повече хормони и отделяне на ненужни вещества в мозъка,което ги прави машина за пари,за хора като автора...

@Myself станал съм яко прост.
    родителите учат на възпитание?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

кой те научи как да пикаш ве ? сиг сестра ти
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Цитирай Първоначално написано от vikitolove
    "Но с кой да говорим - ..., родителите??? Неее те са прекалено заети да възпитават и контролират"-(това са твои думи)и мога да ти кажа,че явно твоите родители са такива не съм чела вс 15 страници така че ако някъде го пише ме извини за коментара но да слагаш вс родители в едно число не съм съгласана.Не всички родители нямат време или са прекалено заети за въспитание и контрол(поне мойте не са такива,за което се радвам)
    Ако, твоите родители освен всички други задължения като такива ти дават и разбиране, подкрепа и всичко онова, за което са приятелите

Но наистина е много трудно да погледнат на теб с очите на приятелите ти и да видят в поведението ти онези неща, които регулярно провокират поведение водещо до чувство за неразбиране

Не знам, защо се запали така на темата, но бих искала да споделиш ако решиш, кое те ядоса?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си