Цитирай Първоначално написано от AFT
За тея групи се пишеше в "Училище и приятели" преди време и някакви се опитваха да ме убедят, че не е никаква секта и било напълно нормално, ама нещо не успяха. Как ще е нормално напълно непознати и то тинейджъри да се съберат и изведнъж да тръгнат да споделят лични неща, а някви си водещи (омг) да им помагат? Предполагам в началото на всяка "изповед" ще трябва да се започва с думите "Здравейте, аз съм Еди-кой-си и съм тинейджър" (анонимни алкохолици ftw)?! o_O Да споделяш във форум е много по-различно от това, което предлагате. Във форума никой не знае кой си, нито пък знаеш кой ти отговаря, така че можеш да споделиш каквото и да е без кой знае какви последици след това. Пък и тук има много повече потребители с много различни мнения, които биха помогнали в пъти повече от шепа спрели тинейджъри* и странни водещи (омг отново).

* не че тук не са спрели, просто едва ли са чак толкова спрели, пък и има някои нормални, за щастие.
Здравей,

интересно мнение, за което ти благодаря.
Сигурна съм, че има причина да се съмняваш в това, което представлява това нещо и най-малкото - да ти се струва неефективно и да ти е трудно да се довериш на тези "Странни хора". Това е и причината лично аз да отворя тази тема точно тук, тъй като и аз прочетох онези мнения и видях колко различна представа се създава. За това съм на разположение да отоворя на всички ваши въпроси и да се опитам да ви дам информация за тези групи - не да ви "навивам" да уаствате в тях

Така че ще започна с нещата, които ти си отбелязал/а
Няма изискване да се започва с "аз съм тийнейджър" И със сигурност няма "изповед" По скоро това, което може да е по-точно е типа "биг брадър" ефект - непознати хора, които преминавт през определени отношения, които предизвикват емоции - когато се запознавате, някои се харесват, други - не, някои се скарват, други се защитават и сближават - правят неща заедно и тн - всички сме гледали този формат. Както там има "изповедалня", тук няма такъв елемент, но воещите имат за цел единствено да забеязват тези отношения и да "помогнат" да се разбере "защо точно този ме дразни и с какво мамка му... и как да реагирам сега". Ей такива неща.
Както там няма такива "изповеди" - така и тук нещата се случват от самосебе си - т.е непознати хора, които започват да се опознават и да създават отношения - което се случва в нова компания, нов клас, нова група по английски (например) - това, което се случва там, в тези групи е идеята да се случи и в тази група, но с целта да се обясняват тези неща и да се говори за тези отношения.