Цитирай Първоначално написано от Buhtaaa
В последно време мисля,че дори тийнове да имат проблеми гиоставят зад гърба си и въобще не им обръщат внимание.Не забелязвам да е както преди 2-3 години постояно да има депресирани и т.н. което е и много по добре, но откривам друга разлика.Тези проблеми дори и да не ги разрешават чрез разговори и т.н. ги решават по един много по ... как да кажа неразбран начин/поне лично за мен/.В днешни дни всяко хлапе между 13-16 години вече е пушило трева смъркало е и е правило секс /изброявам тези,които за мен са най недопустими/Не смятам че една такава група ще може да помогне на проблемите като ги излуша.Защото вече абсолютно всичко което се говори е едно и също изтъркано с годините.Ако някой зададе въпрос,който е бил задаван преди това милион пъти, отоговора ще бъде един същ Не трявба да се притесняваш ... Лично на мен ми е писнало когато имам проблем,задам своя въпрос да чувам едни и същи думи ... предполагам,че и на другите е така...
Не смятам,че тази група както я нарекохте би помогнала ...
Отново благодаря за хубавият отговор и най-вече за учтивия начин, по който изразяваш мнението си.

Съгласна съм с теб, че тези въпроси са задавани и говорени и няма полза. Истината е, че няма такива отговори, които който и да е психолог, педагог, родител и който и да е специалист може да даде - няма такива универсални отговори, защото няма толкова универсални въпроси - всеки от нас е колкото подобен, толков и различен проблем.
Както и в предното мнение написах - нашата идея е не да има "готови" отговори на вашите въпроси, защото не мисля че който и да е от нас ще знае вашите отговори по-добре от самите вас. Ние можем да ви помогнем да попаднете в тези ситуации и да се опитате сами да се разберете.
Ако в биг брадър се скарат някои хора и е ядосат един на друг, което може и най-вероятно се е случвало и друг път с други хора - си казваш...ето пак става това...какво да направя в такива ситуации. И в този момент, когато те държи емоцията - можеш да се опиташ да намериш нов изход, който после да приложиш и с другите си нови или стари познати.
Надявам се да успявам да го опиша по-ясно.