- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое ви възбужда най много в секса?
+++Първоначално написано от Bombshell
Като эа начало да му духам.Прекрасно начало,определено ми идва пауъра эа по-нататък.
И эа другия ти въпрос - харесвам по-груб секс.
[size=7][b][u]fosse cos
ffff
Winning is not a sometime thing; its an all the time thing. You don't win once in a while; you don't do things right once in a while; you do them right all the time. Winning is a habit.
бозките![]()
В допълнение, докосванията му и леко по-силния захват на ръцете му, целувките, френската любов и самата гледка и усещане при допира на телата ни.Първоначално написано от shoon
Да лижа, и да ми лапа...
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Мм даа с ръце на бедрата ми...Също така и момента в който,точно преди да го направим си го търка в мен.Първоначално написано от mmKamm
![]()
Любовната игра![]()
![]()
нежните докосвения![]()
лизането :P![]()
Мен па ме кефи секса е! Всичко в секса.. (което се счита за нормално,де)
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Първоначално написано от Presley
![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Първоначално написано от Passi0n
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
YupПървоначално написано от lovercho93
![]()
![]()
.
Когато съм в/у него ми харесва, че го усещам, усещам голото му тяло, нежните целувки, как ми захапва устните..до болка..как съвсем нежно ръката му е по гърба ми..и се спуска надолу още по-нежно, това може да ме подлуди, обичам да прокарвам пръсти в косата му
а когато той е в/у мен ми харесва, че се чувствам някак...мъничка, невинна, оставена в неговите ръце, на сигурно
не си падам по груби дежствия, освен ако не съм доста разгорещена ;д
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
стрип и боксерки
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
За мен пък няма нищо по възбужадащо от възбудената партниорка.![]()
Човека срещу мен![]()
именно! Целувки и докосвания по гърба,там е слабото ми място...Да се чувствам използвана...Когато не знам,че е зад мен и ме притисне силно към себе си,целувайки врата ми...Обичам да чувам учестеното му дишане,да виждам,че е жаден за ощеПървоначално написано от Shia
Относно другия въпрос: Да,предпочитам груб секс