- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За любовта,която изпитвам към моя съученик ;s
хубава история.
гадно че е от твоя клас.
другия път му кажи кво изпитваш към него,може и той да те харесва също.![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Под "малка" разбирам 5-6-7 реда. За повече не си хабя зрението.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Еми продължавай да се сближаваш с него и когато решиш, че е дошъл правилният момент, му признай за чувствата си. НА ЖИВО !
Четох до там до кадето пише че сте се обиждали 1 срок ... А бе хора вие зле ли сте бе в един клас сте и се избийте баси джентълнените и мадамите .........
Тогава го забрави по най-бързия начин, защото такива хора не струват.Първоначално написано от bonbonche005
затова не му казвай. сближи се с него, нека той те хареса и тръгне след теб, не ти след него. а това, че си пада по ''кифли''.. просто тези момичета му грабват окото. но не мисли, че за да те хареса, трябва да се гласиш точно като тях. просто трябва да умееш да подчертаваш хубавите неща в себе си.Първоначално написано от bonbonche005
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз за това си имам едно като правило.. Никога не си хващам приятелка от моето даскало, още по-малко от калса ми.Не знам какво да ти кажа...
А защо не го попиташ защо те е отрязал преди(ако още помни) и дали този път могат да се получат нещата м/у вас. След като е поискал да сте в по-добри отношения, значи и той иска нещо такова. Другия вариант е да те използва за да се хване с някоя твоя приятелка![]()
+++Първоначално написано от sladur4etyYy
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
такам ..участвала съм в подобен сериал (казвам го така ,защото беше такъв,обиди говорене зад гърба от страна на момчето ) правеше се на надут ,пък по някога ми намекваше разни неща ,и до ден днешен не можах да разбера .Най-хубавото е ,че всичко е свършило отдавна и като се сетя за детската си любов падам от смях![]()
По твоята тема -Аз бих те посъветвала,не знам какво е момчето но май-пак е потаен и страннен просто да спреш да му показваш на даскало ,че го харесваш (защото като сте м/у 4 стени ,винаги ще проличава ) ,така може ако е от тези който се правят на инт ...да се спре..и да го ЗАБРАВИШ !
Но знам че не е лесно забрави го,така че ако чустваш че и в него има тръпка просто действаи не се съмнявай,полсе дори и да не се получи нищо че е от твоя клас,няма да ти прави впечатлениеУспех
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Много е тъпо, ако е от класа ти, ако беше несподелена любовта ( не знам каква е ) щеше да е супер гадно, ако искаше да го забравиш![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
болна си ..
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Аз съм, много е гадно ;\Първоначално написано от kidwestern
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
тя е дементна.. оня веика че искал да гледа циците на приятелката и тя мисли че я гледа особено..
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
АХАХАХАХА![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Не си създавай некви излюзии, забрави го, щото сама знаеш какъв е![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ех децка любовПървоначално написано от bonbonche005
![]()
По темата: Да ти имам проблемите...ти си знаеш,като се срамуваш да му признаеш няма какво да говорим.Животът обича смелите,ако ти не посегнеш да вземеш твоето,няма да го получиш наготово.![]()
Начии, първо ше ти кажа колко много много си приличат историите ни.. Направо не ми се вярва..![]()
И аз съм 9 клас, но с момчето се познаваме от.. бебета. Буквално.. После се намразихме.. Той беше надут, високомерен, обиждаше наред, не му пукаше.. А миналата година като видях, че ще сме в един клас, такъв рев му ударих, че не мога да повярвам!
Та, в един момент се оказа, че в училище той седи пред мен.. Първоначално хич не си говорехме.. Мразех го! После почнахме да говорим.. Той първия срок живееше при баба си и не се прибирахме заедно.. Та, по някое време почнахме да си помагаме.. Точно тогава започнах да претръпвам всеки път когато се обръщаше към мен и изобщо.. да се моля да се обърне..
Сега сме втора година заедно.. В един клас имам в предвид. Той се върна и сега живее 5 етажа по надолу.. Почти всеки ден съм в тях и учим заедно.. Ходим на училище, прибираме се.. Но той е толкова.. непостоянен, че направо ми се реве..
Нищо не съм му казала.. И не планирам.. Просто.. не съм сигурна как точно ще възприеме.. Не мисля, че той ме харесва.. Просто си помагаме редовно (всеки ден) .. Мне, определено нищо няма да му кажа..![]()