- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мобилен оператор. абонаментни планове
здравейте. искам да ви попитам за абонаментните планове... вие на какви сте? какво бихте ми препоръчали ? чудя се между вивател и мтел. моето семейство е на мтел . гледах някакви планове. та моля споделете според вас кой план е най-добър.
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Е, че зависи с колко човека говориш, по колко смс-а пишеш.
Аз съм на лууп и съм си доволна.Говоря на 1ст. с всички на лууп + 3ма на мтел.Таксата е 5лв.Първите 6 месеца имаш по 50 безплатни смс-а.
Май толкова бяха![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Play Loop е супер оферта. Повечето ми приятелки са с тази тарифа, замислям се скоро като се сдобия с лични пари да си взема и аз. Иначе за момента съм с ваучери.
На глобул съм с много изгоден пакет. при всяко презареждане ми взима 2лв. и добавя 125 мин. + 125 СМС-а към предпочетен номер. И най - хубавото е, че неизговорените минути не 'горят', а се прехвърлят към новите 125, при следващото презареждане![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
И на loop, и на Mtel Comfort 500.
Второто ми е по-изгодно - хванах няква промоция лятото дето първите 3 месеца имам по 1500 безплатни минути с 12 номера + 50 безплатни смс-а и ммс-а. След като минат 3-те месеца имам всеки месец по 500 безплатни минути с 12-те номера.Отделно имам и любим номер с който говоря без ограничение за 1,50 -2,00 лв на месец... нещо от сорта бешеДоста съм доволна.
Иначе на loop имам право с 2 номера да говоря 500 минути безплатно и после вече ми ги таксуват на 0,12 стотинки май... иии с всички от мрежата на loop говоря за по 0,01 стотинка 500 минути и после и тях ми ги таксуват на по 0,12 лв... май нещо такова бешеТааа като цяло комфорт 500 си е добра оферта според мене
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!