.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен

Мобилен оператор. абонаментни планове

здравейте. искам да ви попитам за абонаментните планове... вие на какви сте? какво бихте ми препоръчали ? чудя се между вивател и мтел. моето семейство е на мтел . гледах някакви планове. та моля споделете според вас кой план е най-добър.
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Е, че зависи с колко човека говориш, по колко смс-а пишеш.

Аз съм на лууп и съм си доволна.Говоря на 1ст. с всички на лууп + 3ма на мтел.Таксата е 5лв.Първите 6 месеца имаш по 50 безплатни смс-а.
    Май толкова бяха
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Play Loop е супер оферта. Повечето ми приятелки са с тази тарифа, замислям се скоро като се сдобия с лични пари да си взема и аз. Иначе за момента съм с ваучери.
    На глобул съм с много изгоден пакет. при всяко презареждане ми взима 2лв. и добавя 125 мин. + 125 СМС-а към предпочетен номер. И най - хубавото е, че неизговорените минути не 'горят', а се прехвърлят към новите 125, при следващото презареждане
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ми лууп е оферта...иначе съм на глобул ,предплатена карта...на месец им излиза на нашите към 20тина кинта...ама ако съм на сметка звъня на всеки и затова не искат да ми пуснат такъв абонаментен план
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    И на loop, и на Mtel Comfort 500.
    Второто ми е по-изгодно - хванах няква промоция лятото дето първите 3 месеца имам по 1500 безплатни минути с 12 номера + 50 безплатни смс-а и ммс-а. След като минат 3-те месеца имам всеки месец по 500 безплатни минути с 12-те номера.Отделно имам и любим номер с който говоря без ограничение за 1,50 -2,00 лв на месец... нещо от сорта беше Доста съм доволна.
    Иначе на loop имам право с 2 номера да говоря 500 минути безплатно и после вече ми ги таксуват на 0,12 стотинки май... иии с всички от мрежата на loop говоря за по 0,01 стотинка 500 минути и после и тях ми ги таксуват на по 0,12 лв... май нещо такова беше Тааа като цяло комфорт 500 си е добра оферта според мене
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си