.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

лееко съвечтче :)

Здравейте, искам да помоля ако имате няккави идеи да ме посъвате как да предложа на момиче да бъдем заедно защото бих искал да бъде един вид романтично но и да не бъде някак си банално , и не мога да подбера думите с които да и го кажа и малко ми е притеснено

Повече от фен Аватара на sl0w
    Вариант 1 - Здравей любима , ще те любя като за трима .
    Вариант 2 - Слънчице мое , веднъж се живее , отвори си краката за мен .

Излезте нещо на разходка или на кафе . Иди към нея и я целуни , после и предложи ..

Цитирай Първоначално написано от sl0w

Излезте нещо на разходка или на кафе . Иди към нея и я целуни , после и предложи ..
    Ама не ние вече целувката я задминахме просто искам да подбера точните думи и да бъде по романтично

Цитирай Първоначално написано от N0boDy_

Ама не ние вече целувката я задминахме просто искам да подбера точните думи и да бъде по романтично
    Писал съм ти 2 варианта и след них можех да вмъкнем искаш ли да станем повече от приятели и така ...

Защото първата стъпка я направи тя и беше мн романтично .а следващата бих искал аз да я направя и да бъде също толкова добре...

Голям фен Аватара на producenta

Днес осъзнах,че съм влюбен в една жена красива с приказен характер

и искам да и кажа колко много я обичам защото тя ме ограби тя взе сърцето ми което от много време и принедлежи и сега и казвам обичам те име х

пп
    ама да сте двамата някъде да е тихо спокойно като преди това провеждате някакъв приятен разговор
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Наеми частен самолет и след него във въздуха да пише "Ще ми станеш ли гадже" . Когато се разходжате из парка .... Колко романтично ...

просто я заведи на някое красиво място и действай

Голям фен Аватара на RaZzer
    кво значи да "предложа да бъдем заедно"... Предполагам, че искаш да я питаш дали сте гаджета а щом се целувате... "предлагането" е излишно...
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Супер фен
    Като кажеш "целуване" го асоциирам с "гаджета". Пък ако не ходите, тая твойта мадама какво... раздава е така целувки за бог да прости ?

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Като кажеш "целуване" го асоциирам с "гаджета". Пък ако не ходите, тая твойта мадама какво... раздава е така целувки за бог да прости ?
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: лееко съвечтче :)

Здравейте, искам да помоля ако имате няккави идеи да ме посъвате как да предложа на момиче да бъдем заедно защото бих искал да бъде един вид романтично но и да не бъде някак си банално , и не мога да подбера думите с които да и го кажа и малко ми е притеснено
    http://www.serenadebg.com/

Казваш и "Харесвам едно момиче и искам да й предложа..ще й се обадя още сега..би ли помогнала с това какво да й кажа..пример на тебе коя фраза ти харесва..как би искала да ти предложат..помогни ми моля те (оставяш я да измисли какво точно ще й кажеш, след това се отделяш малко от нея и след малко и званиш , ако ти затвори пак и пак докъто не дигне,после и казваш фразата и дано се съгласи....)Не е романтично но е "сладко" според някой момичета

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Звъненето пак и пак обикновено завършва с "я си ХХХ майката"

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Отидете на някое по-спокойно и тихо място и бъде себе си - кажи това, което чувстваш и искаш. Какво по-хубаво и истинско от това? Може да й вземеш и цвете примерно...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

алелеее, има още романтика на този свят,

не съм го очаквала,
    браво на всички отговори,
    бравооооо
    ЧОBЕШKЯT ЖИBOT He CTPyBa HИщо,HO HищTO HE CTPyBA KOЛKOTO HEГО!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си