- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- лееко съвечтче :)
Здравейте, искам да помоля ако имате няккави идеи да ме посъвате как да предложа на момиче да бъдем заедно защото бих искал да бъде един вид романтично но и да не бъде някак си банално , и не мога да подбера думите с които да и го кажа и малко ми е притеснено![]()
Вариант 1 - Здравей любима , ще те любя като за трима .
Вариант 2 - Слънчице мое , веднъж се живее , отвори си краката за мен .
Излезте нещо на разходка или на кафе . Иди към нея и я целуни , после и предложи ..
Ама не ние вече целувката я задминахме просто искам да подбера точните думи и да бъде по романтичноПървоначално написано от sl0w
![]()
![]()
Писал съм ти 2 варианта и след них можех да вмъкнем искаш ли да станем повече от приятели и така ...Първоначално написано от N0boDy_
Защото първата стъпка я направи тя и беше мн романтично .а следващата бих искал аз да я направя и да бъде също толкова добре...![]()
Днес осъзнах,че съм влюбен в една жена красива с приказен характерПървоначално написано от N0boDy_
и искам да и кажа колко много я обичам защото тя ме ограби тя взе сърцето ми което от много време и принедлежи и сега и казвам обичам те име х
пп
ама да сте двамата някъде да е тихо спокойно като преди това провеждате някакъв приятен разговор
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Наеми частен самолет и след него във въздуха да пише "Ще ми станеш ли гадже" . Когато се разходжате из парка .... Колко романтично ...
просто я заведи на някое красиво място и действай
кво значи да "предложа да бъдем заедно"...Предполагам, че искаш да я питаш дали сте гаджета
а щом се целувате... "предлагането" е излишно...
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Като кажеш "целуване" го асоциирам с "гаджета". Пък ако не ходите, тая твойта мадама какво... раздава е така целувки за бог да прости ?![]()
Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
http://www.serenadebg.com/Първоначално написано от N0boDy_
Казваш и "Харесвам едно момиче и искам да й предложа..ще й се обадя още сега..би ли помогнала с това какво да й кажа..пример на тебе коя фраза ти харесва..как би искала да ти предложат..помогни ми моля те (оставяш я да измисли какво точно ще й кажеш, след това се отделяш малко от нея и след малко и званиш , ако ти затвори пак и пак докъто не дигне,после и казваш фразата и дано се съгласи....)Не е романтично но е "сладко" според някой момичета![]()
Звъненето пак и пак обикновено завършва с "я си ХХХ майката"
Отидете на някое по-спокойно и тихо място и бъде себе си - кажи това, което чувстваш и искаш. Какво по-хубаво и истинско от това?Може да й вземеш и цвете примерно...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
алелеее, има още романтика на този свят,![]()
не съм го очаквала,
браво на всички отговори,
![]()
бравооооо
![]()
![]()
ЧОBЕШKЯT ЖИBOT He CTPyBa HИщо,HO HищTO HE CTPyBA KOЛKOTO HEГО!!!