.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: РАЗВИТИЕ..

Голям фен Аватара на go71n

РАЗВИТИЕ..

тези , който писаха в темата "втълпявам ли си" ето развитието на историята ми

тааа оказа се, че ме е блоквала защото момчето "Х" е влизало в скайпа и да види дали има некое момче, требвало да има само момичета о.О ... така даже и среща за кафе имаме в четвартак и ако дойде значи аз съм на ход, ако още чака оня дебил и нямам шанс няма да излизаме такаче стискайте палциии и дано доиде

п.с оказа се, че тоя я зарязал ( според мен се прави на интересен ) и ся мисля, че тя иска пак да тръгнат ама дано греша, утре вечер ще ви кажа ще излизам ли на среща с девойчето или не, стискайте палции ей!
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Хайде късмет.Кефиш ме какъв си надъхан и как си вярваш!Лично аз ти стискам палци!

Повече от фен Аватара на sl0w
    Дано дойде ... Успех .

Голям фен Аватара на RaZzer
    Успех... чакаме следващия епизод!
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Супер фен
    Дано да станат работите брат, стискаме палци (:

Голям фен Аватара на go71n
    ЪъЪ как беше думата - КУР!

така, тая патица пак се е сабрала с тоя и каза, че била вярна => няма да ходим на кафе ( мамка му живот проклет ) и така повече се ЗАКЛЕВАМ, че аз на кафе нема да я поканя, ако има следващ път то трябва тя да направи 1вата крачка, щото аз направих 16 първи крачки а съм 32 крачки назад ....
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Голям фен Аватара на RaZzer
    Недей се занимава с нея... Давай нататък... Тя губи
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Супер фен Аватара на WrongLife
    Успехи и дай Следващият Епизод

бе кфо се занимаваш .. прай те на "женски полов орган" .. зарежи я ... и покани друга

Фен
    Град
    Рая
    da,

Град
    Дупи
    Кифла. Да не ти пука
    Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си