- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Дали би го направила? Страх ме е! :cry:
Страхувам се.. Чувствам се ужасно. Нашите постоянно се карат, майка само плаче... Татко само вика..Предпочитам да се разделят, ако ще е все така!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Но не се страхувам от раздялата, а от думите на мама... От два месеца положението вкъщи е кризистно, само скандали и скандали! На няколко пъти мама каза на баща ми, че ако продължава все така, няма да издържи и ще.. Господи, трудно ми е дори да го изрека... Ще се самоубие...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дали би го направила??! Страх ме е! Не искам и не мога да живея без нея.. Чувствам се ужасно, като заплаче и като я гледам как страда .. Много се страхувам да не изпълни намеренията си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Ммммм , много гадна ситуация. И мама и тате понякога се карат много , но не чак толкова . Поговори с тях и им кажи своето мнение , че и да се разделят ти ще разбереш това понеже мислиш че не са един за друг и ще ги поткрепяш напълно . Успех .
Сигурно е тежко да чуваш подобни думи от майка ти, но съм сигурна, че ги казва само, за да стресне баща ти и да го накара да спрат със скандала, все пак има дете (деца, не знам), което няма да остави. Можеш да поговориш с нея и да я помолиш да не го заплашва точно с това, защото така страдаш и ти, нека му казва, че ще се разделят и така нататък, но ако й покажеш, че ти е кофти от това, предполагам няма повече да го прави.
Мен пък като бях малка и ядосвах майка си, само ми казваше "ще видиш ти един ден като ме няма какво ще правиш" и аз избухваш в дивия рев, един ден й казах, че много ме боли като говори така и изненадващо това спря. Иначе и нашите преди години имаха един период, в който само си крещяха, много двойки и семейства минават през това, ако продължат още известно време, а ти си достатъчно голяма да те приемат насериозно, отиди при тях и поговорете, кажи им, че това положение много ти тежи, те са големи хора, каквито и да са отношенията им, искат най-добрата среда за децата си и ще преценят дали да останат заедно и да намерят начин да се разберат или да се разделят.
Поговори с тях, искрено ти пожелавам да се оправят нещата.![]()
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Говори с майка си и и кажи, че така не трябва да продължават нещата. Ако не те приеме на сериозно говори с нейните родители.
Не се притеснявай една майка няма да остави детето си!Ти нищо недей да правиш знам от личен опит,това са проблеми на възрастните.Всичко ще се нареди имай малко търпение.
Горкичката.
Моя съвет е да поговориш с тях,защото според мен в този случай ти страдаш най-много.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ми и с нашите беше така преди 4 годиниспорове .. разведоха се и така
от начало е гадно докато свикнеш но вече не ми пука
даже си ми е по - добре
не се безпокой
![]()
и аз така...още повече че едва ли не молех майка ми да се разведе и добре че най накрая го направи.ако и ти мислиш че ще е по добре да се разделят нека го направятПървоначално написано от ByK
Ние с майка ми много сме си говорили... И аз знам защо се карат- защото татко ми не се държи като добър съпруг, работата и приятелите са на първо място, а ние, неговото семейство... някъде назад. Постоянно си търси повод да се скара с мама, сякаш му харесва тя да страда и да я дразни. Особено страшно става, като се напие. Чувала съм ги да се карат и той постоянно да я заплашва, че ще и избие зъбите, ще я пребие, да се махала от къщата МУ... Доколкото знам, не я е удрял, но все пак постоянно да ви заплашват с бой, не е приятно... Един от проблемите е, че майка ми не иска да спи с него. И я разбирам. Не може да бъде в настроение за секс, като преди няколко минути е била наричана луда и не знам си каква.
Казах на мама всичките тези неща, за това, че ме боли, когато се карат и че ако реши, че иска да се разведат, ще я подкрепя. Сестра ми е по- малка, но аз съм голяма (почти 15) и разбирам какво става. Омръзна ми...
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
подкрепяй я във всичко..нека види че си до нея...ако наистина е толкова ужасно ... наистина трябва да се разведат..защото тормоза е върху теб..![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Много гадна ситуацияНашите също имаха един такъв период наскоро и знам как се чувстваш с постоянни скандали вкъщи... Аз в един момент излизах и не исках да се прибирам като знаех какво ме чака в нас... Говори и с двамата, не само с нея. Вече си достатъчно голяма и разбираш повечето от нещата - поговори с баща ти и се опитай да разбереш къде е проблема и защо постоянно я обижда и заплашва... Ако това нещо продължи още и след разговора й кажи, че я подкрепяш ако реши да се разведе и че това би било най-доброто решение и за нея, и за теб и сестра ти...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Винаги когато трябва и показвай,че напълно я покрепяш,ще се чуства по-добре,ако зане,че има подкрепатати определено!Първоначално написано от maybeline
![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Поговори с нея, ако сметнеш че е нужно и с баща ти.
Кажи й, че я подкрепяш, каквото решение и да вземе.
Успех мила![]()
ако си по голяма на години можеш да поговориш насаме с баща ти и той да ти каже всичко как стои и тн. Успех![]()
Бъди до нея!! Когато се карат и тя плаче стой при нея и помагай с каквото можеш. Не я оставяй сама.
Аз съм на същото дередже.Като веднъж се караха го чух да я псува,да я заплашва,че ще я пребие....Направо ми иде да отида там и да му забия главата в чучура.....А колкото до теб....Събери и майката ти и баща ти като не е пиян и поговорете за проблемите си.Дано всичко се изглади за да не се стига до развод,нито до по лошо......![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Тежко е да чуваш такива думи от човек когото обичаш, но тя ти е майка и съм сигурна, че те обича и не би го направила... Може бе ще е най добре да седнете с майка ти и баща ти да си поговорите и да видите какъв е проблемът! Поводи за каранице много... Поговорете и решете, как ще е най - добре за вас, ако смятате, че неможете да се оправите по - добре ще е е да се разделят... Горе главата! (hug)
горката... Наистина е много гадно когато ваще се карат ... Сега не ми пука , защото имам вече 2ри баща и за него не ми дреме ... Много често се сещам за баща ми и си рева вечер ... Като бях на 3-4 го видях за последно . Голяма е болката , гадно ми е , че заради няква си там кифла си е зарязал децата и жена си ...
Надявам се всичко да се оправи и да не се налага да преживяваш подобно нещо !
Да..нашите се разведоха преди повече..5-6 гoдини...Първоначално написано от ByK
мн по-добре отколкото да се карат всеки ден.
В случая ти си потърпевшата, ти си късаш нервите, гледайки отстрани какво се случва. Седни и им ги обясни тия неща и ги помоли, ако ще се карат, да не е пред теб. Не мисля, че майка ти би го направила. Всъщност аз не я познавам, не знам що за човек е, със каква психика, така, че не мога да съм на 100% сигурна. Успех, дано нещата се оправят.![]()
бегай да говориш с някой друг.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
точно такаПървоначално написано от Loshotia
![]()
Не вярвам майка ти да се самоубие. Когато човек е ядосан и подтиснат казва какви ли не неща. Седни и поговори с нея. Кажи и какво мислиш, как се чувстваш. Ако това не помогне звънни на някой близък - леля, чичо, баба и т.н. и и разкажи. Може да отидеш с майка ти при нея за малко докато нещата се уталожат.