.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Въпрос отностно обрив

Добър ден. Искам да попитам какъв обрив и къде по тялото е характерен за СПИН?

Ако се съмняваш,че имаш по добре иди на лекар или си направи СПИН тест,не чакай !

Повече от фен
    Никакъв, никъде
    http://www.puls.bg/illnes/issue_277/
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

...

Ами просто имам някъв обрив в тая част дето са ребрата и малко по гърдите и ми е странно от кво може да е..

Повече от фен

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Bob19
    Ами просто имам някъв обрив в тая част дето са ребрата и малко по гърдите и ми е странно от кво може да е..
    Ами от много неща, има хиляда вида алергии...Защо реши, че е точно СПИН Страшна логика вадите понякога...
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

...

Бе знам ли и аз... щото съм се укарал яко във филма. Въпреки че нито ме сърби нито нищо ...

Повече от фен

Бе знам ли и аз... щото съм се укарал яко във филма. Въпреки че нито ме сърби нито нищо ...
    Прави секс с презерватитв, за да не се вкарваш във филми...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Вземи си сбогом с хората които обичаш
    А сериозния ми отговор е отиди на лекар защото става дума за алергична реакция.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Вземи си сбогом с хората които обичаш
    А сериозния ми отговор е отиди на лекар защото става дума за алергична реакция.
    Сългасна,вероятно е някаква алергия ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си