- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мала хитра лъжа
Проблемът ми е, така да кажа, хванах гаджето ми даме лъже на една деликатна тема, по-точно се опита да направи нещо, което на мен не ми е приятно и го скри, а когато я попитах, отговорът й беше "не".Повярвах й, но още на следващия ден разбрах, че ме е излъгала и цял ден мислех за това защо е направила така.Ако се инересувате повече-свързано е с друго момче, ако беше нещо друго нямаше да го имам впредвид, защото съм я хващал даме лъже и в други моменти.Вече мисля, че казва някои неща само зашото искам да чуя този отговор от нея и не й пука за истината.Какво бихте направили вие?Ако тръгна да я питам веднага ще започне да ми се оправдава и да ми се разсърди, след което аз излизам виновния.Помогнете дами, трябва ли твърдо този път да я накарам да си признае или пак да си мълча заради връзката.А за лъжата имам сигурни доказателства не съм тръгнал заради някакви предразсъдъци да пиша тема тук, благодаря ви!
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Питай - това е твое право, а и щом е с теб, би трябвало да ти отговори. Разсърди ли ти се е лесно - извиняваш и се и започваш да и говориш мили думи![]()
Е защо той да се извинява, при положение, че тя е виновна ? оОПървоначално написано от lubomirky
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Питай я .. да се расърди ще е глупаво,нали тя е виновна.
Ако се окаже, че тя не е виновна -> ще му се разсърди -> той ще трябва да и се извини.Първоначално написано от Priceless
Нали ти каза че , винаги искарва него виновен !?! И този път ще стане същото .Първоначално написано от Priceless
Премълчи си , обаче хванеш ли я още 1 път тогава действай твърдо .
И какво точно те излъга?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Кажи и че леко се съмняваш в нещо и питаи първо с по заобиколни въпроси, а дори ако можеш да я оплетеш и да си признае тва ще е яконо както и да е. Ако те разбере за какво я подпитваш и ти се разсърди ( глупаво щот не си виновен ) смени темата и забрави, но ако се случи пак същото не си губи времето и то да те лъжи с др. момчета.
![]()
И защо ти пука, че ще ти се разсърди, след като си с момиче, което те лъже... Говори много сериозно с нея и не допускай да излизаш ти виновен - разкрий си картите, ако трябва и ако не си вземе поука те съветвам да прекъснеш взаимоотношенията си с нея...
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...