.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Град
    isperih

Мала хитра лъжа

Проблемът ми е, така да кажа, хванах гаджето ми даме лъже на една деликатна тема, по-точно се опита да направи нещо, което на мен не ми е приятно и го скри, а когато я попитах, отговорът й беше "не".Повярвах й, но още на следващия ден разбрах, че ме е излъгала и цял ден мислех за това защо е направила така.Ако се инересувате повече-свързано е с друго момче, ако беше нещо друго нямаше да го имам впредвид, защото съм я хващал даме лъже и в други моменти.Вече мисля, че казва някои неща само зашото искам да чуя този отговор от нея и не й пука за истината.Какво бихте направили вие?Ако тръгна да я питам веднага ще започне да ми се оправдава и да ми се разсърди, след което аз излизам виновния.Помогнете дами, трябва ли твърдо този път да я накарам да си признае или пак да си мълча заради връзката.А за лъжата имам сигурни доказателства не съм тръгнал заради някакви предразсъдъци да пиша тема тук, благодаря ви!
    Любовта се изгася само с куршум! \m/

Питай - това е твое право, а и щом е с теб, би трябвало да ти отговори. Разсърди ли ти се е лесно - извиняваш и се и започваш да и говориш мили думи

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Питай - това е твое право, а и щом е с теб, би трябвало да ти отговори. Разсърди ли ти се е лесно - извиняваш и се и започваш да и говориш мили думи
    Е защо той да се извинява, при положение, че тя е виновна ? оО
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Питай я .. да се расърди ще е глупаво,нали тя е виновна.

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Ако се окаже, че тя не е виновна -> ще му се разсърди -> той ще трябва да и се извини.

Повече от фен Аватара на sl0w
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Нали ти каза че , винаги искарва него виновен !?! И този път ще стане същото .

Премълчи си , обаче хванеш ли я още 1 път тогава действай твърдо .

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И какво точно те излъга?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Кажи и че леко се съмняваш в нещо и питаи първо с по заобиколни въпроси, а дори ако можеш да я оплетеш и да си признае тва ще е яко но както и да е. Ако те разбере за какво я подпитваш и ти се разсърди ( глупаво щот не си виновен ) смени темата и забрави, но ако се случи пак същото не си губи времето и то да те лъжи с др. момчета.

Голям фен Аватара на RaZzer
    И защо ти пука, че ще ти се разсърди, след като си с момиче, което те лъже... Говори много сериозно с нея и не допускай да излизаш ти виновен - разкрий си картите, ако трябва и ако не си вземе поука те съветвам да прекъснеш взаимоотношенията си с нея...
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си