- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Такъв телефон...???
здравейте,искам да ви питам къде продават в Пловдив тоя телефон http://computer2000.bg/HTMLemailz/20...X7/X7Photo.jpg
някой има ли такъв,и доволни ли сте от него или не си заслужава да си го купувам?![]()
Лично аз не го харесвам.
Но..само мнение.
Privileg попринцип ги продават в технополис или в техномаркет. Не съм сигурен дали този модел го има, но виж.
Me Too : )Първоначално написано от YouCantStopMe
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Така е,ама менюто им е бъгаво и много запиват.Първоначално написано от LittleDude
щом го продават там, явно ще са пълен ташак..Първоначално написано от Bimmer
<N>
Изобщо не ми харесва..![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
чай малко ся...ти телефон по дизайна ли си купуваш или гледаш характеристика?
Оставете момичето, щом си го е харесало нека да си го вземе.
Мисля, че в Германос ги имаше едно време, потърси.
и двете,но се отказах от тоя телефон щото говорих с един от магазини Хенди и ми каза че Привилег често са в сервиза и не са сполучливи,сега съм се насочила към един Самсунг и една МоторолаПървоначално написано от mimsssssss
N95 8GB е телефона... Samsung имат бъгната клавиатура, а моторола нямат много "екстри" ...Първоначално написано от titinkaa
имала съм моторола преди години и съм доволна от тяхПървоначално написано от LittleDude
аз имах Привилег с 2 сим карти ,хубав дизайн и бях много доволна,особено звука бешее![]()
![]()
бе едни викат н е са хубави други хубави са вече нз на кой да вярвамПървоначално написано от zxcvbnmasdfghjkl