- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
Като втората , каквато всъщност съм ..
Ми чувството да си използван е![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
СПИ МИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
изобщо не знам какво да си мисля вече, ноо.. майната му, да става каквото ще..иначе и на мен ми се спи, но първо ще изгледам някой филм, пък тогава :д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
скапано както винаги
Ей тука ти е основния проблемПървоначално написано от KiNgGRaND
Аз съм хепи, сам съм в събота на работа. Не е зле. А като се замислиш и че скоро ще се махам и "ще бездействам" според някой хора... ехееее то отиде и края му не се видя
Нали така, млада госпожице?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
От вчера съм се разкихала, все едно сте ме сложили в пакетче с черен пипер. Иначе съм добре..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Сънен оО добро утро на всички. Отивам да пия кафе![]()
Хехе, побираш се в пакетче с черем пипер.... Хммм джобно гадже, мен ако питашПървоначално написано от Jumbie483
Виж мен ако питаш, не бих те сложил в пакетче черен пипер. В пудра захар предпочитам![]()
Dr. Gregory House
Аре бее .. не искам повече да съм болна![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
^
Кой иска да е болен...аз с тая хрема откачам ама ще го преживея де![]()
Иначе днес съм на уроци и ми е няккаво готино,понеже хората с които съм са слънчеви и се разбираме чудесно.
Иначе ето тази песен може да се каже,че ми определя настроението...
http://www.youtube.com/watch?v=Wx4v6cO1GMk
поздрав за всички ценители на хубавата музика![]()
Уффф това гадно време![]()
Ако до довечера не се оправи просто не знамЩе трябва да се навлека с 1000 блузи май
,а и няма да отидем да играем билярд,защото на никой няма да му се слиза до долу
![]()
Е поне някои други неща успяха да ме развеселят сутринта![]()
Сега чакам да стане 12:00ч. и да си приготвя едни банички,които се вписват идеално в хранителния ми режим и нещата,които мога да ям днес по график![]()
Хммм сега остана да реша кой филм да гледам и всичко ще е идеално![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Възмущавам се за това китайче.Освен това съм уморена още, не трябваше да ставам толкова рано, гладна съм ,пие ми се кафе, искам да си науча и тн още сега и след това трябва да се подготвя психически за първата ми вечер като майка![]()
![]()
разболявам се май
защооооо? спортувам и се храня здравословно
уфффффф
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Провери си психическото здраве. Стреса е основната причина за болестите. След това се намесват бацилитеПървоначално написано от tochica
![]()
Dr. Gregory House
стресът го има, невротична съмПървоначално написано от valdesbg
какво да направя
тва е положението
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
чувствам се гадно, най-добрия ми приятел ми каза че ме харесва, аз също го харесвам, но казах че искам да си останем просто приятели, понеже е бивше гадже на най-добрата ми приятелка и тя е съсипана заради него. Той настояваше да си помисля и тъкмо когато му казах че го хар, той реши че трябва да помисли върху това щото неочаквал подобен отговор. И ся чакам да влезе в скайп да се разберем, щото няма как лично да се разберем, града ни е малък и някой може да ни види и приятелката ми мн ще се разсарди. Гадното е че когато аз му казах да си останем приятели, той каза че не може да се преструва, а когато му казах че го хар ми вика по-добре да сме си приятели, за да не се карам с приятелката ми. Пфффф мн са ми странни момчетата, ту искат, ту не. Когато му викам че едиствения шанс да сме заедно е той да идва в града който се местя, той каза че не било проблем обаче се някога някой щял да разбере и той не искал да се крие. Викам му ми хубаво тогава, кажи ми кво ще правим, аз ще преглътна всичко и ще се правя че съм забравила кво си ми казал. И пак аз излязох прецаканата. Некви съвети?
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Днес братовчедка ми се връща от Англия ..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Супер дееннннн моя човек има р.д. НИКСАААНННН КОПЕЕЕЛЕЕЕ ДОВЕЧЕРА ЩЕ СМАЧКАМЕ ГРАДА ЧОВЕКСутринта станах отидох да шибна едно благо кафенце с моята компания и беше мега яко смях откачихме просто бармани сервитиорки всичко се изсипа на нашата маса лудница лудница
Оръсих се 120 кинта нооо си взех гривната която исках BLING BLING MUTHAFUCKAAAAAAZZZZZZZ
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Времето е скапаноо,спи ми се.![]()
Не искам да идва зимата,не искам сняг...
Снощи ми беше най-гадната вечер,няма такава просто.
Не съм плакала толкова много,от доста време.
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре съм,излиза ми се .. ама съм наказана пхахАз съм виновна,ся ще търпя
![]()
вреемето наистина е ужасно...а аз след 10на минути излизам на тоя студ..пфф,поне ще сме на ново място ако не друго![]()
ПП valdesbg,видях,че си ми писал,но сега нямам време да ти отговоря...ще ти пиша довечера![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9sLeU6Zh4dQ
поздравче за съфорумниците![]()