- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
Времето е чудеесно. <3 Да си стоиш вкъщи и да чуваш как капчиците се удрят в прозорците,да слушаш тиха музика или просто да си лежиш на топло <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И тука е много гадно времето. Не става за излизане и плановете ми се прецакаха. Сигурно цял ден ще стоя пред компа или ТВ, или ще уча малко. Тъпо.![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
^ аз съм по същия начин...![]()
Просто аз
Чувствам се .. странно яко.![]()
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Точната песен,трябва да се пазим "приятелки"...Първоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
Толкова много съм си патила от "приятелки",че тая песен е точно за мен.Мерси,за поздрава.
![]()
![]()
![]()
Зле.
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
Тъпо е, като се получи така. Но защо трябва да се вдигат скандали, за да разбера мнението на хората за мене?![]()
Както и да е .. и понеже съм разглезена, отивам да искам парички от мама и тати.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Изгледах Wrong Turn, сега тегля 2-рата част ;d Вече не може да ме оплаши филм![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Сега станахххххх .. йесссссс най-после се наспах като хората .По-късно ми се ходи към мола апък времето е бахти шибаняшкото .
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Пф толкова ми е скучно, не че нямам какво да правя ,имам за учене ,обаче . . . . мързел братко.Нищо не ми се прави, пък съм така нервна.Полудях пак.
Оле полудях!!!Направо полудях!!!!!![]()
Баща ми е малоумник!!!
![]()
![]()
Ограничен човек!!!! Дал е 400 евро за тая шибана машина по дяволите ,без да мисли какво ще ядем тоя месец + това сега няма да получа джобни пари!????
![]()
Да го *** в глупавия белгиец!!!!!
ЧУвствам,че искам да говоря с някой за зъботехниката,а няма с кой. Оо тц тц! ^^
4XCOKИ
Има бе. Задай си въпроса, чадо моеПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ъъм то не е само въпрос. Просто вече се отчайвам...
Където четох все пише,че местата са малко за тая специалност и се иска висок бал + много много добра оценка по моделирането на зъб...а толкова искам да ме приемат с тва...
Съмнявам се,че от матурата и 2-та изпита ще имам 6.00,дори е невъзможно според мен...и като се има предвид и другите,които ще кандидатстват...местата били 15-20 ...може и да греша... оО
+++ това при момичетата било по-трудно...аабе...
тъжно. ^
Едит: а за моделирането...не съм сигурна,че ще се справя ...всмис...харесва ми,но не ми се получават като на картинките...макар че в нас си правя някакви жалки опити и майка ми като ги видя се изръси "Ти ако не пробваш с това си за убиване!" или нещо такова...т.е. като за първи път били хубави...
Мъжа на братовчетката на майка ми е зъботехник и сигурно няма да е проблем да ме научи ама пак не съм сигурна в себе си.. оО
4XCOKИ
Как/от какво се моделират зъбите? А иначе - към момичетата има по големи изисквания. Навсякъде. Звучи ми като дискриминация, макар че е заради факта че ние все повече изчезваме, оглупяваме, ставаме все по-мързеливи.
Отплеснах се, сори
За зъботехниката, я кажи къде приемат с тази специалност?
Dr. Gregory House
Приемат във Варна,София и Пловдив.
Не знам на самия изпит от какво точно се моделира зъба (мисля,че от глина/гипс ...нещо такова...но сигурно греша) ...знам,че ти избират един от всичките и просто трябва да го направиш...
инече аз в нас си ги правя от сапун и восък... Оо Пробвах и от тебешир... Една приятелка (единствената),която и тя ще кандидатства с това пък каза,че е пробвала с пластелин...
Ама много искам да уча за това. <3
3 години е май обученето...
4XCOKИ
Хехе
Като един прост човечец искам да попитам - след като завършиш, като каква можеш да работиш? И какво ще правиш на въпросната работа?
Dr. Gregory House
Еми зъботехник. Мога да работя като за начало в някоя стоматология и ще правя изкустени зъби. След като се развия мога да си направя кабинет и в нас и да си ги правя в нас.
4XCOKИ
Хммм звучи хем интересно, хем забавно, хем и нелесно. Успех ти пожелавам, Мише![]()
Dr. Gregory House
ем...мерси ще ми трябва... (:
^_^
4XCOKИ
в момента се чувствам най-самотния човек на света...имам поне малка нужда от майка ми...а тя само работи поисках да излезем да ми купи едни обувки тя почна да ми вика че не било за харчене на пари...то разбирам наистина да бяхме от онези семейства дето нямат пари...а тва са едни обувки за под 20 лева ама не тя първо се развика без да пита...после баща ми дойде и ми каза да ида да си платя сметката на телефона и че щял да ми даде пари да си купя обувките....е да ама не....понякога имам нужда от тях....и цял ден рева а майка ми само ми казва да оправям да простра а аз като я помолих...се развика...
![]()
Скучая![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.