- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
Ама не спряхте да мрънкате за глупости...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Б-Я-С-Н-А С-Ъ-М!!!
Вали ужасен дъжд![]()
Братовчед ми не дойде в града и не можах да видя онова дребно и вредно същество (синът му)![]()
Довечера сигурно няма да излизаме заради гадното време![]()
Като за капак имам да преписвам 6 листа по ООС (т.е. опазване на околната среда),а така ме мързи![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
не са глупости...аз просто искам малко повече внимаине от родителите си...а не само да ме юркат да уча и да чистя![]()
Иве, що реши че на теб приказвам? Не си центъра на вселената. Я виж колко милиона тъпи теми има още..![]()
Dr. Gregory House
Не се ядосвай за глупости,ей.Аз също много,много не се разбирам с нашите,но си ги обичам.Първоначално написано от kindergarden
Когато нямат време за нас,наистина е кофти.Опитай се да поговориш спокойно с майка си.
П.С.Готвех се да излизам,но май ще стане за по-късно.Няма ли да спре да вали проклетия дъжд?!...
![]()
оф добреПървоначално написано от valdesbg
п.п. как да говоря спокойно с нея ако и кажа всичко тва дето ми тежи съм сигурна че и на нея ще и стане кофти а по цял ден работи и не искам да я натоварвам така![]()
Дишице,успокой се малко...Първоначално написано от 3oPuTy
То вярно,че и аз съм "яхнала метлата"...
![]()
![]()
Ммм скоро ще стигна 2300 мнения..
Кефя се че скоро ще си ходя
Иве, сега вече на теб говоря - научи се да изразяваш усещанията си. Щото никой не е врачка да знае как се чувстваш в даден момент. Ако не ти е мъж, не е и длъжен да знае. Ако искаш да те разберат - говори с хората.
Како - я им тегли една засукана силистренска :Р Хакуна матата за теб
Миме - хакуна матата и за теб![]()
Dr. Gregory House
Дано не спре да вали. <3 ^__^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Под напрежение съм.Чакам най-добрия си приятел да се появи.
The blood that binds us ..till death unites us
Ще издивея тука,затворена между четири стени![]()
Никак не съм добре!
Това с кихането почна да ме дразни. Чак главата ме заболя от "апчих"![]()
Пък и едно такова "хубаво" време навън, че няма къде да изляза. А имам на всичкото отгоре забрана да излизам... и това естествено заради кихането.![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ама тия хора сериозно си мислят, че на мен ми пука![]()
![]()
Малко съм объркана![]()
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
Настроението е на 6 днеска .Всичко е нормално и както си е обикновенно.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Преди малко се прибрах и сега само се преобличам и излитам на рожден на най лудото копелееееЩе се прави история днеска хехеххе
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Не знам какво чувствам вече и има ли смисъл въобще от всичко...![]()
Ами за сега добре ,защото малкото още мълчи . .)) Дано не ми прави проблеми.
Иначе искам да ми пише, защото ще откача.Трябва ми само 1 смс-че.![]()
Имам нови дрешкиииии и полудявам от радост.![]()
![]()
Обичам този ден,обичам дъжда.хахСлушам си една песничка,пея и дивея.
Добре, че е соулмейтчето ми .. да си излея душата .. че иначе до този момент да съм полудяла тотално !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Весело ми е.![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ох,супер,сега и сестра ми е прихванала гадния бацил....ама при нея е по-гадно положението с това гадене![]()
Уроците минаха много добре,но се радвам,че г.жата ще ме премести в друга група,че момичетата започват от 0лата а аз вече поназнайвам това-оноваа като си помисля,че преди половин година и аз бях на тяхното дередже...ужас просто
Нямаше да откажа и да съм с 12ти клас,въпреки,че те се готвят по-усилено и решават повечко...аз съм за..искам да видя какво е ПЪК
![]()
Сегя ще съм с някакъв друг човек на курса...да видим що-какво ще е е ит.н....поне се запознавам с готини нови хора![]()
Утре пък с шматките на китайски да хапнем и да се помоткаме...направо ми става по-готино като си мисля само...а пък и ще сме само 3чките,без излишни натрапници..въпреки,че нямаше да откажа Жоцито да дойдепоне щяхме да се разлигавим на макс.
Смятам след малко да отнасям плувката,че съм уморена,а и ми трябва повечко сън,за да се оправя.
Лека и мека на всички и сладки сънища![]()