- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
Потресен съм от факта какви хора може да има ...
Болна съъъъм, а утре сутринта трябва да ходя на даскало. Чак като свърша ще ходя на лекар.![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
си прая квот си искам ;d
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от LoveRetroMusic
така е подяволите![]()
![]()
По тема та - Пфффф изтъпявам на мааааааакс. Чакам някой да се обади да правим нещо амааа много слабо.. xS
Ейся ще си пусна Heroes и след това ще лягам, че утре не ми се мисли.. 8 часа![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Радвам се... просто съм радостен, че има такива хора. На никого не съм го казвал, но за този човек ще го кажа - ОБИЧАМ ТЕ и те уважам безкрайно много! И ти го знаеш!![]()
![]()
Настроението ми се вдигна ужасно много...
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
тъпо и самотно ...
++Първоначално написано от KiNgGRaND
МенИ без др на никого няма да липсвам
![]()
Зорница ..хха
До McDonald's :> далеч си ми, обаче ако имаш голямо желание ;дд
излъган и наранен
когато ви е гадно , не сте на кеф или нещо такова имате ли едно такова .. като пеперудки само че от гадните
ох имам ужасни гадни пеперудки в коремчето ;[
* brunettes
do it better ;] ..
хмм .. леко съм заспала .. не за друго ама е 7 часа сутринта ..![]()
нахраних си онлайн рибките ии .. след малко почвам да се оправям за даскало.. на всичкото отгоре днес имам практика и ще правя нещо от сорта на натриев плумбит и меркурийамидохлорид .. хихи якоо < 3
![]()
дано само времето не е толкова кофти като последните дни, чее вечерта ще измръзна на вън ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Доста добре, малко сънена, но ще се оправя.
Dangerous feelings break out my soul..
It's just the meaning of being alone.
I wanna run like the speed of the sound,
I was somewhere, I 'm sure you're around.
You give me now the meaning of life...
води се ,че съм добре..е,спи ми се малко и едни мисли ми нахлуха в главицата,за което безкрайно се дразня...точно такива мисли трябва да си избия ....ако продължа в същия дух нито ще уча като хората,нито ще се забавлявам като хората ....абе сама ще си направя мръсно...![]()
Притеснена съм...Снощи май наистина направих гаф.Сега аз ще трябва да оправям положението.![]()
Тая вечер ще видя к'во ще стане.
Иначе съм добре,дивея на една песничка.
![]()
![]()
Не ми остави никакъв избор ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!