- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
Преди малко се прибрах и мнооого ми се спи ;s .. и вече започвам да изпадам в ония състояния наа .. нз какво абстиненция може би,когато наистина искам лайното да ме гушшшшне ама толкова силно и да забравя всичко .. дори и за неговите си помии,с които ми вгорчава живота непрекъснато. ;//![]()
На всичкото отгоре няма къде да си легна в момента .. освен на втория етаж ама там не ми е хубаво апък имам чувството,че ще заспя на стола след малко.
А да забрайх и,че трябва да взема нещо да поуча .. уфф ужасно ми е.
Дори незнам довечера дали ми се излиза с бебетата или ще си стоя в къщи и ще се отдам на ядене на шоколад и мъка . ;х ;d
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Хубав ден беше.Посмяхме се на у-ще ..И ввече всичко е наред или ще бъде.
След малко ще си опека пицата,дето си взех от 'Билла',между временно опътих някой друг човек.Нали знам всичко къде се намира.
Обаче отново ме цепи тиквата и имам хрема.Трябва да уча и послче ще поспя,че едвам гледамиии м/у всичко се замислих за грешките,които направих последно време,взех си поука.На каквто си постелеш на това ще легнеш ..
Изтощена съм, едва гледам, а имам да пиша доста, но можеше да е и по-зле. В момента съм буквално на нулата отвсякъде, но не знам как гледам толкова позитивно на нещата. Откъдето и да го погледна, ми е даден втори шанс за живота и чак сега го оценявам. Спрях да се ядосвам за дреболии и това до голяма степен ми оправя мирогледа.![]()
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Чувствам се добре. (:
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
.. хмм чакам вечерта, за да изляза![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бясна съм на една момче,което ми прави сцени на ревност...За к'ъв се мисли???![]()
Дано не го видя тая вечер,че ще стане лошо...А,сега ще се оправям,за да излизам.
![]()
Хаха еййй добре че е тоя импулс ей ревал съм от смях![]()
![]()
Обожавам да се мъчат да ми праят напук ноо въпроса е един...мен дали ме ебе
Ммм по скоро...НЕЕЕЕ
Чувствам се налазен от фенки ааа ебати кефа
![]()
(и нямам предвид в импулс да не стане някой фал
)
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
си правя к'вот си искам почти ;d
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Е като иска да е така, така пък да бъде (:
Я драсни едно ЛС. Може пък да е интересно и да направя нещичко за теб.Първоначално написано от FromAutumToAshes
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
В смисъл![]()
тъпо даскало, искам петък .. петък следобед, искам да играя волейбол, баскетбол или каквото и да е .. само да не си стоя вкъщи![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Искам да потъна в дън земя и никой нищо да не знае за мене![]()
"You were deceived"
Изпитвам носталгия.. по една вече завършила връзка. Съжалявам,че приключи. В същото време съм болна ;д и като не мисля за тва момче,съм горе долу добре ;]
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
сууупер (sun)
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
искам да слушам хубава музика, цялата ми музика на компа ми е писаналаааа толкова много ;\
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
малко ме боли глава, но като цяло съм ОК :P
Просто аз
Чувствам се .. манее .. охх![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Беше повече от хубаво тая вечер.Одавна не ме беше карал да се чувствам по тоя начин ..Най-после малко спокойствие.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Чувствам се . . странно.Празно някак.Просто нещата ,които искам са някакви СУПЕР простички и обикновенни и все пак е толкова трудно.Една усмивка искам.Но нямам за какво да се усмихна :С Гадно е . .
На мен ми се усмихваш обаче сладурчеПървоначално написано от DevilWish
![]()
По темата: Не знам смешно ми е някво почнаха игричките "хайде да се блокираме"![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ааами .. смей си сеПървоначално написано от Faces
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
шаро, недей да рониш сълзии .. я рестартирай твойто PC![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
много......... направена
и влюбена![]()
![]()
![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()