- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
^
Дерзай лилавкеНа мен не ми пречи
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ама на мен ми пречи, не искам да заебавам, щото става лошо...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
ного ми се спииииииииииии
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
обнадежден, но разкъсван от съмнения и блуждаещ в небитието, по-скоро в неясното прогнозиране. Понякога незнанието може да бъде и плашещо.
Наспах се![]()
Чак аз не мога да повярвам![]()
Сега си хапвам ябълка,а после отивам на тъпата практика,след това на стаж до 16:00ч.От там при една приятелка в работата й и на края при моя
![]()
Нямам търпение да стане 17:30-18:00ч. и да си го видя,въпреки че щеше да ми е много по-готино ако още беше в другото заведение,защото там е много по-уютно ()
![]()
Както и да еОтивам да се оправям,защото имам само 30 мин. на разположение
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Бати .. прав си колкото и да е тъжно ..Първоначално написано от Re5peC7
![]()
Аз пък все още си живея в спомените и се надявам някой ден да се върнат ако не с човека, с който са били поне да е с някой .. но ги няма тия хора!!! Всички са ...... (даа дааа знам, че не мога да казвам всички .. ама слабо ме вълнува какво ще кажете ..) .. ден след ден момчетата около мен ми доказват точно това твърдение .. така, че докато не се явне някой свестен (силно се съмнявам!) ще ми е по - лесно да си ги слагам под общ знаменател ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Защоооо, защооооо днес е СрядаКак се пре*бах само, станах 1 час по-рано (щото забравих, че първия ми е свободен) грррррр
![]()
Търни ми главата все едно имам махмурлук. x.x
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
ем никак май![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
пфф нещо не ми е добре, а днес трябва да бягам по физическо...![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Оф, и на мен точно така. Направо съм като препикано мушкато.Първоначално написано от MetalZone
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И аз съм от снощи във филма със спомените.Лафихме си с едно момче от компанията за връзки,любов и т.н.Стана ми кофти,че отряза фр-ката ми,която го харесва,но т'ва е положението...Кофти вечер беше...
![]()
![]()
Положението е по-добро от колкото си мисля,че е![]()
Сега се прибрах,наядох се .. ии толкова с почивката.Сега трябва да уча,а ми е толкова изморено .. просто искам да се изкъпя и да си легна и да стана свежарка ама .. ;//Снощи ми беше толкова кофти .. добре,че си поговорих с него .. винаги ми оправя настроението .. дори и без да ми каже нещо конкретно и въпреки,че е лайненце.
Струваше ми се малко умрял по телефона и лекичко се попритесних ама ще видим днеска как ще са нещата.
Това даскало ще ме сасипе обаче .. чувствам се супер изтощена .. умирам за сънннннн
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Не предполагах, че толкова много ще ми липсва.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Даскалото беше много доволно![]()
Трябва да уча, а още не съм почвала![]()
![]()
![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
и азПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
Оф мамка му и аз утре имам 2 конмтролни по мат. и зип мат. иии направо не ми се мисли :X след малко отивам да решавам задачи![]()
В 6:55 тръгнах за даскало тази сутрин.. Прибрах се в 15:25.
Чувствам се ужасно изморена и сякаш всеки момент има опасност да се разпадна.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ехх, т'ва училище и тая пуста математика..![]()
От оня ден за вчера - 40 задачи. От вчера за днес - още 40. Черепа ми и всичко под него беше буквално смазано. Но, мина. Днес ми сервираха новината, че ще трябва да ги пререшим всички тези задачи + още около 30 от група А, и да ги представим в прилежен вид с чертежчета и всичко. Хип-хип-ура!!!![]()
Хмм, а Той така ми липсва. Нямам търпение до Събота.
Отивам да уча...
Това училище май създава проблеми на всички..![]()
Иначе съм супеер. :]
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
към 5 ще си напиша домашното по математика, по дргуо не смятам да уча.. След това може да взема една фр от тренировка и да се помотаем![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.