- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
Лелеее ,добре че ,не учиш тук.Всеки ден от 8:30 до 15:30 на у-ще отделно колко време имаш докато се прибереш до васПървоначално написано от Jumbie483
))
Иначе доволна съм от деня за сега, тестовете минаха добре, научих си, сега остава само да отида на интервюто .. дано ме приемат на работа. . . :СПритеснена съм.
Леля изядох 200гр маслини,все едно чопля семки![]()
Ужас.. след малко почвам да уча![]()
Пуста математика бецъ цъ цъ ... Допушвам си фаса и пак се мятам със задачите
![]()
Майната му писна миДа се надяваме, че ще изкарам добри оценки и на двете контролни
![]()
офф .. времето е хубаво .. настроението ми също вече е по - добре ии преди пак да са почнали да ме нервят вечерта ще се отдам на релакс .... хмм не няма да уча определено ..
![]()
![]()
п.с. Addicted2Chocolate << nicee nick ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Баси имам да пиша думи по немски .. пък все още се мотая![]()
![]()
Остава ми да уча по история за входно .. ужасТ![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Днеска реших да не излизам ии да се отдам малко на релакс.Добре ми е за сега горе-долу .. и слушам някакви мнооого стари чалгии.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Като изключим,че ме болят краката от високите токове на обувките ми ... Ами супер съмТрябваше да съм на стаж до 16:20ч.,но ни пуснаха час по-рано
После отидох в офиса на кафе
Видях онова ЕРД (а.к.а. говедо
)
Малко ме ядоса ама ще го преживея
Сега си почивам и после айде пак при него
Леко съм му сърдита,защото разбрах,че е казал на едно момче за нещата от 26-ти,но поне сме квит
![]()
Естествено отново ни базикаха,че трябва да се вземаме и отново и двамата се правехме на интересни,но това вече си е нещо редовно при нас
![]()
Хммм само се чудя к'во да облека,защото за сега времето е супер,но довечера ще стане хладно и като нищо ще замръзна като се прибирам![]()
Както и да еОтивам да се обличам,защото нямам търпение да отида при него и другите
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не много добре...
Може би тук ще е мястото където да се изповядам. Харесвам си едно момче, а той ОБИЧА друга и ми го е казвал, като го видя е все с телефона в ръка и говори с нея. А тя си има 20 приятел въпреки,че не го обича ходи с него, а казва на този който аз харесвам,че иска да е с него...Такива глупави истории..вече някакси чувствата ми към него отслабнаха след толкова много неща..Не ми се говори просто искам да излея мъката си. Харесвам го (то все някога ще ми мине) искам да съм с него, а като знам как я обича, самия той ми е казвал,че тя е момичето му мечта....![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
денят ми (от гледна точка на учене) мина ползотворно
-имам първата шестица и то по важен предмет![]()
-направих си входното по БЕЛ
-бягах 300 метра без засичанеследователно не се бъхтих толкова,че да ми стане лошо
доволна съм ... абе още не съм научила по история,ама и тва ше свърша
Спи ми се ! Цял следобед спах и сега пак ми се спи![]()
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
Боли, като разбереш, че нямаш нито ЕДИН човек, на когото да разчиташ. И още повече боли, като разбереш, че .. нямаш истински хора до себе си.
Обещавам повече никога да не се подигравам на хората с ревливите темички.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
[hug] :SПървоначално написано от Priceless
Чувствам се .. ддз и аз как . Май започвам пак да се сдухвам .![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Тъпо даскало, мразя го вече, преди не .. сега го мразя![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Добре, защото интервюто мина, чакам да ми се обадят, кога мога да почвам работаТова ме прави щастлива.
Имам главоболие ,пак ,утре съм на доктор, така че . . И след това имам 4 почивни дни ,така че трябва да си поотпочина през това време![]()
Разбрах,че няма на кого да разчитам,нито с кого да споделям.
До сега на никого не съм се доверявала и никога няма да го направя !
Него не искам да го виждам,нито чувам...ама как,като се налага всеки ден......
Мразя го.....
;]
Осъзнах, че имам най-хубавия, най-прекрасния,
най-забавния, най-милия, най-най-наййй добрия ... братовчед![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
И след всичкото това време..
Обичам го толкова много..![]()
kуp за куpвитe, тръби за другите.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Малко ме е яд на самата себе си,защото разбрах,че всичкото това забавяне и стоене на едно място се дължи на моето държаниеПросто ТОЙ иска да показвам истинските си намерения,а не да се правя на недостъпна ... Е от днес съм решила да правя точно това (с мааалки изключения де
все пак трябва да е интересно
)
Радвам се,че до някъде нещата от онази вечер се повториха ... Радвам се и че бати (valdesbg) излезе прав до някъде![]()
Еххх любов,любов ...
Сега мисля да си нахраня котарака и да лягам да спя,защото иначе има вероятност да стоя будна цяла вечер и да си мисля за нещата от днес![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Той е влюбен в възможно най-грозното а мен дори не ме забелязва..![]()
не ми се живее..
![]()
![]()
Толкова ми липсва. Мале. Ужас. Не мислех, че ще ми липсва толкова тая седмица. Ама на, то не пита.. ЛИПСВА МИИ...![]()
![]()
![]()