.
Затворена тема
Страница 21 от 71 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 1756
    Не мога да заспя. Тъпо.

Град
    София
    Болна.
    Нов ник: Cassidy

Нещо гледам, че само оплаквания и депресиране са ви в главите на повечето

Акцентите от деня:

1. Днес с всички женски без 1 приятелка сме като магарета на мост. Те не мърдат и аз не мърдам
    2. Влюбих се в едно яке и си го купих

3. В училище само простотии си говорим и си губим времето

4. Заведох един суученик да си търси раница като мойта и накрая си взе същата

5. Счупих си слънчевите очила супер нелепо и утре трябва да ходя да си търся нови, че просто не мога да причиня сутрешния си поглед на другите хора

п.с. Пуша уно фасо и съм легация, че пак стана 100 часа и утре пак ще мигам на парцали...

Град
    Somewhere...in The sea...
    Зле ми е

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Зле ми е

Бивам като цяло... гладен съм и ми се спи...
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Супер фен
    Кво ми става бе На даскало изядох две кифли с мармалад + една странджанка (можех и още ама не ми се даваха повече пари )Пребирам се и пак ям

Супер фен
    Не че ще бъде лошо да кача някое друго килце Я съм дребен

Тия наркотици... Не е работа

...както не искам.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Много съм добре,имам шест по немкси и утре контролна,а дано и там имам шестица Само,че ся трябва да уча .. лошо

Мега фен Аватара на Hilary_
    хъх .. разочарована все още .. хах поне утре имам 5 часа..

п.с. .. Linkin Park_ Runaway

Знам ли и аз вече..
    Много проблеми в любовен план
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Объркана...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Враца
    ЛУДА СЪЪЪМ !! Откачамм

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Боли ме стомаха Изядох един тъп,скапан хамбургер в даскало и половин вафла и сега стомаха ми е подут и ме боли
    На всичкото отгоре с бати не съм се засичала от оня ден и ми е леко криво Имам нужда за пореден път да го изтормозя с моите глупости,а него никакъв го няма ( )
    Иначе като цяло ми е готино,заради част от нещата,които се случиха снощи и защото днес най-после ще си постоя в нас и ще си почина
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Никакво ми е .. и освен това имам някакво лошо пречувствие,че тая повърничка може да му се е обадила и сега да е отивал там .
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Държа се като пълна глупачка покрай негооо не бива да става така. Той не заслужава, защото я обича, само за нея го боли, а за мен 5 пари не дава! Толкова го харесвам, искам да съм с него, ама това, че я обича и че иска да е с нея постояно ме спира да направя каквото и да било.. Имам нужда от помощ от нечие мнение. Трябва да го забравя,защото той не е човека за мен, дори не ми пише,не ме поздравява въобще се сеща за мен,не ми обръща внимание, а в момента целия ми свят се върти около него не знам какво да правя.

Просто ако някой прочете това мнение, нека каже какво мисли за въпроса,нека ми даде съвет. Моляя
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Времето е хубаво, а си стоя сама в нас. Може да изляза по-късно, нз. Общо взето си почивам..доста ми се спи
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    България
    След малко евентуално ще се изляза .. ама не се знае.
    Още учат мойте хора .Оф дано до шест да изляза,че ми писна!

Иначе съм добре,учих по немски бая засилено,че не искам да се дъня утре на шибаната контролна .

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Тъкмо тръгвам навънка. Най-сетне малко време за магазинчета. Моят пък сега скъсал струна на китарата и ме моли супер подмазваческата, да отида до музикалния да му взема.. За утре имам да уча САМО по Психология. На върха на щастието съм, честно.

Айде изчезвам..

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Преди ми пишеше само защото му бяха подметнали, че го харесвам. Даже ме накараха да му се обадя без да знам,че това е неговия номер. почувствах се като най-голямата глупачка на тоя свят. Обича онази а като е разбрал,че го харесвам веднага е тичал да ми намери номера и е искал да ми се обади. Искаше да му призная,че го харесвам,но как да го направя като ден преди това ми беше обяснил,че тя е момичето му мечта, че само нея иска,че ще се бори за нея и че я обичаааа като го видя не мога да откъсна очи от него, а той не заслужавааааа не му пука за мен, а като ме попита дали го харесвам аз глупачката казах,че няма какво да му казвам а той каза,че съм била незаунтересована. Как да му призная,че го харесвам, като знам за нея,какъв е смисъла да съм като пълна глупачка в неговите очи и в моите защото съм му признала. Казах му,че съм казала,че е по-хубава момче от другите а той каза,че и аз съм красива и преди ми го е казвал..Все като се сетя за него и си мисля за онази снимка където са те-ДВАМАТА, това което пише на профила му-че я обича и че тя е единствената за която го боли. Не му пиша,защото той не заслужава, защото ако му пукаше и се интересуваше от мен той щеше да ми пише. Вече не знам,не съм да знам, да чувам или виждам каквото и да било свързано с него, искам даа ми стане безразличен, защото не мога повече толкова пъти като го видя съм искала да го поздравя с една усмивка и едва ли не да му се хвърля.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    Преди ми пишеше само защото му бяха подметнали, че го харесвам. Даже ме накараха да му се обадя без да знам,че това е неговия номер. почувствах се като най-голямата глупачка на тоя свят. Обича онази а като е разбрал,че го харесвам веднага е тичал да ми намери номера и е искал да ми се обади. Искаше да му призная,че го харесвам,но как да го направя като ден преди това ми беше обяснил,че тя е момичето му мечта, че само нея иска,че ще се бори за нея и че я обичаааа като го видя не мога да откъсна очи от него, а той не заслужавааааа не му пука за мен, а като ме попита дали го харесвам аз глупачката казах,че няма какво да му казвам а той каза,че съм била незаунтересована. Как да му призная,че го харесвам, като знам за нея,какъв е смисъла да съм като пълна глупачка в неговите очи и в моите защото съм му признала. Казах му,че съм казала,че е по-хубава момче от другите а той каза,че и аз съм красива и преди ми го е казвал..Все като се сетя за него и си мисля за онази снимка където са те-ДВАМАТА, това което пише на профила му-че я обича и че тя е единствената за която го боли. Не му пиша,защото той не заслужава, защото ако му пукаше и се интересуваше от мен той щеше да ми пише. Вече не знам,не съм да знам, да чувам или виждам каквото и да било свързано с него, искам даа ми стане безразличен, защото не мога повече толкова пъти като го видя съм искала да го поздравя с една усмивка и едва ли не да му се хвърля.
    Прочетох и двата ти поста и мога да кажа ,че това момче определено не заслужава нито нищо от теб ,нито от другото момиче.Той е егоист.Плейбой.Иска навсички да се харесва.Иска да чува ,че го харесват ,а същевременно обеснява ,че обича сам онеговата приятелка, тогава за какво е потърсил номера ти.Няма смисъл да се занимаваш.Зная ,че е трудно, но зарежи го и си намери някой ,който ще те оценява Успех!! По темата - странно, гадно, защото е на училище в понеделник.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Яяявно и днеска няма да се излиза.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

много ми е кофти и гледам все да си намирам работа, защото иначе ще полудея
    тъжна съм, чувствам се виновна, стяга ме гърлото, рева за нищо, неспокойна съм, паникьосвам се и ме е страх от бъдещето, ама много
    и си мисля за смъртта, а не искам
    изнервена съм, не мога да се контролирам, избухвам и това не е от пубертета, вече го минах
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Супер фен Аватара на cookie_master
    много добре

Град
    България
    Мамка му и днес няма да изляза

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си