- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
поредните контролни минаха много добре...още 3 и ще си починем малкотамън срядата ще ми е спокоен ден,без излишни натоварвания...уча,уча и пак имма чувството,че не си научавам по всичко..засипват ни с простотии всяккави ...ох,горките ние
![]()
искам почивка ама няма.
Иначе се радвам за една приятелка....най-накрая да намери момче,с което наистина да си отиват и да се харесват...големи са сладури![]()
Добре.Бях на доктор, няма да се умира)) Сега си лягам.Ще се насъждавам на удължения 4 дневен уикенд
![]()
![]()
ми..никак
;\
Strange night.
оо аз съм много кисела днес .. всичко ми е черно![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Чувствам се на седмото небе! Утре ще се видя с най-добрата ми приятелка И ще изненадам приятеля ми (и двамата не живеят в моя град). Направо нямам търпение!![]()
Спи ми се. Адски мноооооооого ми се спи.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
На мен не ми се спи![]()
Амааа станах в 6:10.. И 6:30 бях напълно готова за даскало. А с една приятелка ще се чакаме в 7:00 пред моя блок. Ииии от 20 минути стоя като идиот и не знам какво да правя.
Другата седмица трябва да си навивам часовника най-рано в 6:20.
И сега имам 10 минути на разположение.. ии ще ги прекарам в и-нет и после заминавам..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
пфу .. очакват ме 5 дъълги часа в даскало ..![]()
.. но по - важното е, че сме петък!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
пфф тряа да уча мамка му мамка му и тъпата химия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кой нормален ще сложи в един ден един след друг час по биология и час по химия ея акъл нямат
и на сичкото отгоре контролно по химия ще правя бе деба лайнарщината поне да се свършва с тея входни че ми дойде до гуша
тая седмица имах 3 входни мамка му бе
и на сичкото отгоре пачата по английски не ми писа 6тица щото видиш ли имах 1 единствена грешка от 14 възможности
![]()
поне в неделя може да ходя до София мааалко на шопинг
![]()
![]()
![]()
абе верно има някакъв грип...айде в грипна ваканцияяяяяяяяяяяяяя![]()
![]()
![]()
![]()
Ивелино - после ще мрънкаш що учите до средата на юли.
Аз съм изкъпан, наспан и нахраненСтрахотно се чувствам
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
аз пък съм точно противоположното....Първоначално написано от valdesbg
особено гладна се чувствам... ;/ ама ме мързи да ям. ух![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Това може да се окаже проблем. Пробвай да измислиш някакво конструктивно решение, на така създалата се ситуацияПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Dr. Gregory House
айде моля ти са не стига че зимната ваканция е възможно най-съкратена пък и да нямаме грипна или дървена абсурд...ти когат си бил ученик ваканциите зимните са били по 10-12 дена минимум плюс че сте имали грипни и дървени не е честно...а сега пък даже не можем и да губим даден час ако го няма учителят ще ни вкарат заместник 1 единствен час не може да губим....ужас!!!! така яко са ни затегнали че не знамПървоначално написано от valdesbg
![]()
аз пък не трябва да ям...несправедлив е светътПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Ваканциите ни бяха 25.12-04.01 и 01.04-10.04, съответно 6 или 7 дена за първата и 8 за другата, грипни и дървени не са обявавали, точно защото после ще киснат до никое време. Мисли малко. И спри да се оплакваш за глупости. Не ти ли писна?
Нас ни стягаха яко, затова сега не мрънкаме. Вас лекичко са ви дръпнали юздите и веднага ревете.(тук говоря общо, не конкретно за теб)
Шефке - мъдро решение![]()
Dr. Gregory House
Искам и аз ходя на училище, беееееееее!![]()
Изобщо 'гък' няма да кажа. Толкова беше забавно..., баси.
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
ам все пак и аз съм била на училище,когато и ти си бил...ваканциите бяха по-големиПървоначално написано от valdesbg
![]()
и не не ми е писнало да се оплаквам за глупости! това ме засяга в момента,това ми тежи дори да е глупост ми е трън в задника...и имам право да се оплача![]()
Айде да се връщаме. Класната толкова ме обичаше, как ще ми се зарадва самоПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Трябва да мина да ги видя, тия от мойто даскало
![]()
Dr. Gregory House
Ми добре , може да се кажеСлед малко отивам на лекар.
Тея дни ще трябва да наваксвам това, което изпуснах, а то не е малко, ама ще се справя
Няма значение, животът е хубав
![]()
На мен ми липсват училищните моменти... множеството фестивали, празнициПървоначално написано от valdesbg
пък и материята беше в пъти по-лесна.
Сега къде са ме пратили да отчитам експлоатационни лизингови договори...
Тогава беше по-забавно като зациклиш на някоя математическа функция с 5 неизвестни, отидеш без домашно и черна точка в тефтера на госпожата.![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена