.
Затворена тема
Страница 24 от 71 ПървиПърви ... 1420212223242526272834 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 1756
    Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ууу,Киндерче не си единствената с химия и биология в 1 ден...аз също съм на тоя принцип...само,че разликата е,че в тоя същия прекрасен ден имам уроци по ае,био и сип бел...
    вчера имахме 2 котролни,днес 1,другата седмица понеделник и вторник по 1 ама поне ехимия дното и се радвам
    днес леко изпуснах час на класа ама съвсеем лекичко...мързеше ме да се тътря за 1 и 30 пък и ако бях тръгнала за 1ви щях да пътувам сама

Празно ми е боли ме главата апък баща ми пак е събрал някви пияндурници в къщи е като бардак отново .. пф смятай 1 часа на обяд е . Освен това кофти мислите и случките от вчера още не са ми излезли от главата .. постоянно мисля за това и ме е страх във всеки един момент дали той няма да е някъде с нея .. едва ли нещо вече ще бъде както преди .. всичко до сега прощавах ама точно това не мога да го простя .. просто не мога да го преживея,не мога да го преглътна .. сякаш имам някакво огромна буца в гърлото и не може да излезе .. Мисля,че напразно се опитваме да залепим нещо,което се е счупило още преди време .. много одавна .. Ужасно ми е .. имам чувството,че всичко отиде по дяволите този път наистина и колкото и да ми казва,че му е гадно и т.н просто не мога да го повярвам .. каквото и да каже вече за мене е лъжа .. На всичкото отгоре ужасно ми се спи,а в 2 трябва да отида при майка да отидемда си купя нова преса .. след това трябва да се прибера (надявам се бърдака да е разкаран,защото искам спокойствие),да се изкъпя ако ми остане време да полегна и после да се оправя и да изляза да се забъркам пак в някой филм и пак да видя някоя грозна гледка .......
    Добре излях си каквото ми беше на душата.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Няк'ви смесени чувства чувствам ха.Денят ще покаже,к'вото може. Дано,имам късмет днес трябва ми спешно...Късметче, идвай при мен.

Страхотноо днес правим 9 месеца с м0я приятел.Чакам го да си дойде и да излезем да го видяяя

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Баси якото беше неска,а още колко остава ..

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    Преди ми пишеше само защото му бяха подметнали, че го харесвам. Даже ме накараха да му се обадя без да знам,че това е неговия номер. почувствах се като най-голямата глупачка на тоя свят. Обича онази а като е разбрал,че го харесвам веднага е тичал да ми намери номера и е искал да ми се обади. Искаше да му призная,че го харесвам,но как да го направя като ден преди това ми беше обяснил,че тя е момичето му мечта, че само нея иска,че ще се бори за нея и че я обичаааа като го видя не мога да откъсна очи от него, а той не заслужавааааа не му пука за мен, а като ме попита дали го харесвам аз глупачката казах,че няма какво да му казвам а той каза,че съм била незаунтересована. Как да му призная,че го харесвам, като знам за нея,какъв е смисъла да съм като пълна глупачка в неговите очи и в моите защото съм му признала. Казах му,че съм казала,че е по-хубава момче от другите а той каза,че и аз съм красива и преди ми го е казвал..Все като се сетя за него и си мисля за онази снимка където са те-ДВАМАТА, това което пише на профила му-че я обича и че тя е единствената за която го боли. Не му пиша,защото той не заслужава, защото ако му пукаше и се интересуваше от мен той щеше да ми пише. Вече не знам,не съм да знам, да чувам или виждам каквото и да било свързано с него, искам даа ми стане безразличен, защото не мога повече толкова пъти като го видя съм искала да го поздравя с една усмивка и едва ли не да му се хвърля.
    Прочетох и двата ти поста и мога да кажа ,че това момче определено не заслужава нито нищо от теб ,нито от другото момиче.Той е егоист.Плейбой.Иска навсички да се харесва.Иска да чува ,че го харесват ,а същевременно обеснява ,че обича сам онеговата приятелка, тогава за какво е потърсил номера ти.Няма смисъл да се занимаваш.Зная ,че е трудно, но зарежи го и си намери някой ,който ще те оценява Успех!! По темата - странно, гадно, защото е на училище в понеделник.
    Благодаря ти много за отговора! Наистина си права и аз го разбирам, той не ме заслужава и въпреки всичко ще го разбравя. Не е единственото момче на земята има още толковаааа много хора
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Град
    Dreamland
    Всъщност мисля си за това, че брат ми ще си идва за уикенда и съм може би много щастлива. Не съм толкова щастлива колкото обикновено, затова е виновно онова момче. Но всичко което ме крепи е това,че той не заслужава и че някой ден ще се появи някой който ще ме обича повече от всеки друг на земята и ще търчи след мен. Ще ме уважава и няма да ми обяснява колко иска да му призная,че го харесвам и колко обича друга. Ще ми обяснява,че аз съм целия свят за него и аз също ще го обичам!
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Чувствам се тъпо, че се замотах с ония идиоти . . .
    Чувствам се тъпо, че им позволих да ме заблудят . . .
    Чувствам се тъпо, защото очаквах един супер готин ден, а се оказа ебаси шибания прецакан ден . . .
    Болна съм.
    Боли ме глава.
    Спи ми се много, а трябва да излизам по работа. . .
    Утре ме очакват още изненади, но този път няма да си правя прибързани заключения, няма да си правя предположения и т.н.
    Вече не ми пука.
    Край.
    Най-накрая ще стана безчувствен непукист, явно така се живее най-лесно. Без ядове.
    Охх..искам да се хвърля от някъде, честно. Омръзна ми всичко.
    И все пак...ебавам се, няма да се хвърлям от никъде, нито пък ще се предам. Ще си разреша всички проблеми и ще мисля два пъти повече с главата.
    Няма вече да се влияя от чуждото мнение . . .

Не ми пука anymore... IDC !!

. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    АААААААААААА СВЪРШИХМЕ ТЪПОТО ДАСКАЛО ЧОВЕК
    Даже съм на волейбол следобед, баси якия деееееееен
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Оффф боли ме главата Мисля да си легна до 17:00ч.,че после имам доста работа Трябва да се пресирам,трябва да се лакирам,да се нагримоцам,да реша к'во ще обличам ... А след това цяла вечер при моя дивак Само дано да не ме ядоса нещо,защото пак ще го целя със захарчета

Лек ден на всички
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Мой ред е да не ми пука ... за нищо!

Йейй ... най-накрая два дни почивкаа. (sun)
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Тъпо се чувствам.Таман тръгне да се оправя едното,затъва другото. Не знам да се радвам ли,да не ми пука ли...или какво?Аман!

Тъпо! Хванах се с умник, който не знае какво иска..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    България
    Скучно ми е.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Оффф боли ме главата Мисля да си легна до 17:00ч.,че после имам доста работа Трябва да се пресирам,трябва да се лакирам,да се нагримоцам,да реша к'во ще обличам ...
    Въх
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    България
    Чудя се вече,защо се на мен?
    То пък да ти писне да гледаш оптимистично на нещата.
    Баси колко яко ме 'захвърлиха' всички,изглежда не съм толкова не заменима,колкото ме описваха .Нищо няма смисъл.
    От където и да го погледна само спомени и нищо друго.На едно място си стоя.Зациклила съм и не мога да тръгна .. Понякога се чуда дали въобще ще ми тръгне.Баси за к'во нямам късмет,що не съм щастлива?К'во по дяволите искам?Толкова ли е много .. защо бе,защо живея в този безразличен и сив свят.Писна ми!Много ми писна.

ЖАЛКА СТАВАМ!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    .. защо бе,защо живея в този безразличен и сив свят.
    3ащото си се примирила с него.
    [size=7][b][u]fosse cos

Бясна съм Прибирам се от тренивовка и ще се къпя апак то вода няма в бойлера сега тряба да ЧАКАМ

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    .. защо бе,защо живея в този безразличен и сив свят.
    3ащото си се примирила с него.
    Да,така е.Виновна съм си.И това ще мине.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Леко притеснена. В Понеделник съм на важно интервю и ме е страх да не се издъня нещо Отделно имам да пиша разни курсови, да правя презентации, а не знам как ще смогна... Изобщо - закъсала съм го яко
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

3ле се чувствам.
    Липсва ми концентрация и с каквото и да се эахвана,не мога да го докарам до край.Адски тъпо е...причината е,че мисля само эа едно момче,с което искам да бъда,а энам,че няма да се получи.
    Every single day I`ll be missing you.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Госип - успех от мен

Аз се чувствам малко изморен, а съм едва от един час на работа

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Dreamland
    Мисля си за него. Пише ми, казва ми, че искал да ме хваща за притятелка а казваше, че я обича. Не вярвам всичко да е приключило между тях. Сигурна съм, че има още нещо гнило..не знам,не мога просто така да забравя всичко чуто досега. Може би пък иска да е с мен само да си губи времето докато я спечели отново. Може би само съм му симпатична и знае, че го харесвам и айде. Вика си защо да не се позабавлявам малко. НЕ ЗНАМ, НЕ ИСКАМ ДА ЗНАМ!
    Толкова неща не трябваше да се случват, не заслужавам момче, което няма да ме обича и на което няма да му пука за мен. Мога само да се моля да ме сполети нещо добро и да съм настрана от лошите неща. Просто не заслужавам такова нещо...

Наистина се надявам нещата да се оправят и да изпитам онова спокойстви когато нямам проблеми, а сега отвърте направо се разпадам...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Кака ми(3oPuTy) е луда. Лудаааа

Баси как успя да ми оправи настроението, както само тя може

Какоооо - обичам те, шматко такава!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове