- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
^ Луда?!Аз?!![]()
Ти ми изневеряваш с Пешо,Ванката и Митко,а аз съм била луда![]()
![]()
ЛИГЛЬОООЩе те бия
Заради теб още не съм отишла да се пресирам
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Айде сега семейния скандал тук ли го пренесохме...
БАси не го очаквах от теб...Собствената ми сестра/жена.
Изчезвай да се пресираш, аз ще мисля как да замажа положението с Ванката, Митко, Пешо и Гош...опс. Това последното не си го чула :Р
![]()
Казах ви че е луда, казах ви![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^ И с Гошо ли?!Как можа ...
![]()
Край!От утре искам развод!Трите деца остават при теб ... + бъдещите 2 ... УСПЕХ!!!
ЛУД!!!![]()
![]()
![]()
По темата:Тая вечер май няма да остане време да се видя с моя![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мии искай си бе, кой те спира![]()
Казах ти го още на сватбения ден - имаше смелостта да се омъжиш за мен, сега ще имаш търпението да съм около теб![]()
Dr. Gregory House
Имам бойнA задача, да пусна прахосмукачката .. и ми е някакво весело
.. пхах,правописна грешка![]()
Почивам си![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Спря да ми пишеможе би така е по-добре.
Само си ръбя ноктите, което въобще не е хубаво. Ммм бати ще си идва, това е простооооо нямам думи - ЧУДЕСНООООО мисля,че се чувствам добре, просто ми трябва още малко доза забавление и още нещо![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Отвратително се чувствам,направо ми иде да убия някой.Все аз съм неразбрана![]()
Идеално !!!!!!!![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Просто няма смисъл бе брат, отказвам се![]()
тцЪ .. скучно ми е ..и съм ааадски разочарована!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Inlove![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Не ми е добре.
Кратко и ясно.
Dr. Gregory House
много наранен ...
самотно![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първата седмица лекции свърши малко разочароващо, но сега ще се направим за честита нова учебна.
Никак.
Баща ми и майка ми заминаха заедно с брат ми за събота и неделя. Би трябвало да ми е забавно, ама не ми е. Тъпо ми е.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Пак мисля за негооо![]()
Може би не трябваше да ми пише и да ми казвам това..защото не трябва да го харесвам той не ме заслужава, аз заслужавам някой който наистина да ме обича.
Или пък може с времето да се привърже към мен? Не знам..толкова много пъти през живота съм не съм повтаря 'не знам' както сега го правя във всеки пост. Явно не ме заслужава, просто му трябва някой до него, а аз не заслужавам толкова малко...Ммм както може би е по-добре да каже - "понякога трябва да забравиш какво чувстваш и да си спомниш какво заслужаваш!" Не знам дали този случеи е такъв, но мисля че да......![]()
![]()
![]()
Просто не искам да съм тази, с която ще се утешава и ще си губи времето, не заслужавам такова нещо и такова отношение!!!
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
I will be waiting for a boy like you .. lqlqlqlq![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Всъщност няма да мисля повече за него. НАИСТИНА трябва да съм спобня какво заслужавам, ще го забравя не е той голямата ми любов мога и аз без него. Ще срещна някой ден някой който ще търчи след мен, а не аз след него. Той ще се разтреперва като ме види и той ще ме гледа, не аз!
Вече ще се стегна и всичко ще е ок! Определено не съм и няма да съм тази която ще страда, ще бъде измамена и използвана!!!!!!!!!!!!!
![]()
Първоначално написано от valdesbg
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Супер съм. Прибрах се най-сетне. Излязох с една приятелка и Го видях. По-дяволите, толкова е готин с новата прическа. Фрапиращо!Бях му взела едно космато плюшено мече.. ей така без повод, и по някаква случайност той адски много му се зарадва.. цял ден си го гушка и целува.. Сладурчо. Толкова го обичаммм...
![]()
![]()