- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
Заспало ми е и след малко ще лягам.![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
и аз така ..Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много съм добре ... пийнах три бирички с наборите от съседния блок и кой като мене,ся мисля да досаждам на някой в скайп.Ах,как им се радвам като не знаят как да ме разкарат деликатно![]()
Чудя се къде се мотат някои хора пак ? Хмм ..Междувременно отново съм бясна заради тези малки прости лиглички .. не го разделиха .. да *ба .. подарявам им го ве .. да си го взимат целия !!!!
![]()
![]()
Утре като я срещна тая ще я питам за кво ги е дрънкала тия глупости ама то е ясно за кво де .. пфф злета такива .. прости лапенца !
Златното момче ...... не могат без него ми да си го взимат всичките тогава ии вън от живота ми ...
![]()
![]()
Прости работи всяка вечерррррр еййййй
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Спи ми се.
The blood that binds us ..till death unites us
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
спи ми се..и като цяло ми е смотано такова..![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Офф,скапа ми се изведнъж настроението,писнаха ми тия промениливи работи![]()
Оф, първата смяна си каза думата...
Явно няма да спя.. ;д
добре, таман ще си пия кафенцето![]()
Скучно ми е. Нямам какво да правя. Направо ще се побъркаммммм !!!!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
хъх .. много много сънена .. пък и скуката ме е завладяла от вчера ..![]()
![]()
тцтц .. не ми се мисли и с колко хора се скарах вчера .. пфу писна ми бе ..
![]()
![]()
п.с. може би само ще се надявам да не се развалят нещата за концерта утре .. че тогава вече ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Как се чувствам ли?Събудих се още в седем ,до сега четох книга ,слезнах долу да пия капучино ,гледам ,че наще продължават да са скарани . . не си говорят ,аз също не говоря с баща ми . . много приятно няма що.Да се подминаваме и да се пробваме как да се дразним взаимно.Глупава работа.На колко е години знам, ама колко акъл има . . съмнявам се.
Иначе съм гладна.Ядосвам се, че вали ,не може да се излезе да спортувам малко или ддз, пак ще трябва да седя тука цял ден като изрод. :#
превъзходнооооооооооооооо о![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Боли ме глава, корем, повръща ми се, а след два часа и половина имам урок.
Всяка сутрин от седмица ми тече кръв от носа. Защо, по дяволите. Не, че не съм свикнала, ама до сега такова чудо не ми се беше случвало.
Написах по литература, ама днес ще говорим повече по български, а аз нищо не знам. К'во да направя, че година-година и половина аз/ние български език не сме учили.
Спи ми се, изморена съм, а днес нямаше как да поспя, а пък и след урока няма да мога, най-вероятно. Имам да реша толкова много задачи. Чувствам се затъпяла.
На всичкото отгоре трябва сериозно да си отворя тетрадката/учебника по английски и да преговоря, 'щото сичко съм забравила или пък просто ме мързи да мисля.
Много променливо настроение. Весело ми е, а изведнъж всичко се скапва.
Иска ми се да сме ваканция, все още.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
По добре от вчера съм
Пак съм кратък и ясен![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
сънен и ми е кофти...
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
В момента се чувствам като някой парцал...![]()
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
суперррррррр deja vuuuuuuuu nananna
..и днес избрах СТРАХОООТЕЕЕННН ДЕЕЕЕЕННННННН![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Странно добре![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Казвам, че съм добре, а колко е вярно аз си знам.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()