- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
Пхах![]()
Едит: Добре, сериозна съм. МНОГО СЪМ ЗАЕТА! МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ !![]()
![]()
![]()
Идиотиии !
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
мързелувам,слушам си музика и се чудя как ли ще мине излета утре...100на 100 ще е забавно-все пак сме цялата компания,а и хора от другите класове ще идват..пък и жена ми ще е там![]()
нещо лека носталгия ме обхвана,ама съм си обещала,че няма да го допускам-имам страхотен живот,още по страхотни родители и приятели....иии съм си обещала никакви нерви повече да не хабя по какъвто и да било повод![]()
ПП намерих една стара любима песничка...поздрав с нея за всички съфорумници,които си падат по тоя стил музика де
http://www.vbox7.com/play:bade70ab&al=1&vid=1981972
Почивам сиПо-късно ще изляза. Обичам съботите
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Глупакккккккккккккккккк![]()
![]()
Защо постъпва така? Защо ми казва всичко това и послеее.. квоооооооо ш.ш.![]()
Не ме заслужавааааа, нямааааа! Ще бъда силна каквото и да става ще се изправя на крака. ДОБРЕ СЪМ, НО ЩЕ СЕ ОПРАВЯЯЯЯЯ! Защо, защо защо защооооо? Защо е такъв, защо трябваше нещата да се получат така?
Не ми пука, ще бъда силна той не ме заслужава, по-добре да разбера сега истината отколкото късно!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Нека си я обича, това е техен проблем. Не ме интересува нито той нито тя. Не заслужвам такова нещо! За какъв се има той, мисли си че ще разиграва![]()
наистина не е познал човека!!!! Да прави каквото иска, не аз губя а той. Нека са заедно не ме интересува вече. И без това ако съм с него не мога и няма да разбравя всичко чуто и видяно досега! Много неща не трябваше да се случват, въобще не трябваше да го поглеждам. Тогава той дори не се обърна да ме погледне, а бях толкова близо до него, толковаа и го гледах катоооо... НЯМААА ЩЕ БЪДА СИЛНА И ЩЕ ГО ЗАБРАВЯ!!!!
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Хахаха, зле![]()
nicolepcd
Малко по-добре от вчера.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Оф ебахти хората. Само ме изнервят.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
не спря да ме лъже , и сам бесен
Изморена. За последните 72 часа съм спала 10, а и се прибрах днес в 7 от 100% DNB. И сега се чудя има ли смисъл изобщо да излизам.
Вие на хероин ли сте бе?
Чувствам се... обичана![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Обичана и радваща се на слънцето,греещо през прозореца, надъхана да ходи да кара кънки след малко :P Ех,хубав живот е тоя.
Не обичам да ме лъжат. Побърквам се. Особено когато това е "най-добрата" ми приятелка.
Hilary_![]()
.. се ше се намери някое момче, което да ми се разсърдиписна ми .. май по - цял ден само т'ва праат.. сърдат се на всички за всичко!!!
дразня се ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ивенце - сама си си виновна че се дразниш![]()
Аз съм добре, за съжаление на работа. Ама днес и утре, и повече нямааааа
Мисля да се насочвам завбъдеще към рекламата и маркетинга. Даже тая вечер ще поровя за обяви да видя какво предлага пазара.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
true ..Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Цял ден в насЩе отскоча с майка ми до пазара, а след тва на кафенце с една фр
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ето защо толкова много го обичам. Лошото е, че сега си спомних за всичко минало.. ;/
Hilary_![]()
Някои неща просто не се променят![]()
Яко ми е!!!
След около час и нещо ще отида да се видя с онова диванеСамо се надявам някой да не ми развали настроението
![]()
Хах дано всичко да е ОКЕЙ!!!![]()
П.П.Батеее ... стоиш във форума,а в скайп никакъв те няма![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Чувствам, че не аз се контролирам, а друг човек ме контролира. И от този човек завися.. Много гадно чувство, особено след като този човек изчезна и нямам никакъв контрол..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Много ми е весело, а нема причина![]()
![]()
nicolepcd
Липсва ми![]()
Hilary_![]()
Много злееееее........
ОБИЧАМ ТЕ КАКЧЕЕ СТРАШНО МНОГО, ЗАЩО ТЕ НЯМА СЕГААААААА???? МНОГО ТЕ ОБИЧАМ МНОГООООО С ТЕБ ИЗРАСНАХ МИЛОТО МИ КОТЕНЦЕЕЕЕ! СТРАШНО МНОГО ТЕ ОБИЧАМ И МНОГО МЕ БОЛИ ЗА ТЕБ,ТИ НЕ ЗАСЛУЖАВАШЕ ТАКОВА НЕЩОО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕ СТРАШНО МНОГООО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()