.
Затворена тема
Страница 27 от 71 ПървиПърви ... 1723242526272829303137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 1756
    Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Пхах

Едит: Добре, сериозна съм. МНОГО СЪМ ЗАЕТА! МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ ! Идиотиии !
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    мързелувам,слушам си музика и се чудя как ли ще мине излета утре...100на 100 ще е забавно-все пак сме цялата компания,а и хора от другите класове ще идват..пък и жена ми ще е там
    нещо лека носталгия ме обхвана,ама съм си обещала,че няма да го допускам-имам страхотен живот,още по страхотни родители и приятели....иии съм си обещала никакви нерви повече да не хабя по какъвто и да било повод
    ПП намерих една стара любима песничка...поздрав с нея за всички съфорумници,които си падат по тоя стил музика де
    http://www.vbox7.com/play:bade70ab&al=1&vid=1981972

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Почивам си По-късно ще изляза. Обичам съботите
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Глупакккккккккккккккккк
    Защо постъпва така? Защо ми казва всичко това и послеее.. квоооооооо ш.ш.
    Не ме заслужавааааа, нямааааа! Ще бъда силна каквото и да става ще се изправя на крака. ДОБРЕ СЪМ, НО ЩЕ СЕ ОПРАВЯЯЯЯЯ! Защо, защо защо защооооо? Защо е такъв, защо трябваше нещата да се получат така?
    Не ми пука, ще бъда силна той не ме заслужава, по-добре да разбера сега истината отколкото късно!!!!!!!!
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Град
    Dreamland
    Нека си я обича, това е техен проблем. Не ме интересува нито той нито тя. Не заслужвам такова нещо! За какъв се има той, мисли си че ще разиграва наистина не е познал човека!!!! Да прави каквото иска, не аз губя а той. Нека са заедно не ме интересува вече. И без това ако съм с него не мога и няма да разбравя всичко чуто и видяно досега! Много неща не трябваше да се случват, въобще не трябваше да го поглеждам. Тогава той дори не се обърна да ме погледне, а бях толкова близо до него, толковаа и го гледах катоооо... НЯМААА ЩЕ БЪДА СИЛНА И ЩЕ ГО ЗАБРАВЯ!!!!
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Супер фен
    Хахаха, зле
    nicolepcd

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Малко по-добре от вчера.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Варненска чайка
    Оф ебахти хората. Само ме изнервят.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

не спря да ме лъже , и сам бесен

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Болна съм и ме боли всичко

Град
    София
    Изморена. За последните 72 часа съм спала 10, а и се прибрах днес в 7 от 100% DNB. И сега се чудя има ли смисъл изобщо да излизам.
    Вие на хероин ли сте бе?

Чувствам се... обичана
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Супер фен
    Обичана и радваща се на слънцето,греещо през прозореца, надъхана да ходи да кара кънки след малко :P Ех,хубав живот е тоя.

Град
    Варненска чайка
    Не обичам да ме лъжат. Побърквам се. Особено когато това е "най-добрата" ми приятелка.

Hilary_

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. се ше се намери някое момче, което да ми се разсърди писна ми .. май по - цял ден само т'ва праат.. сърдат се на всички за всичко!!! дразня се ..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ивенце - сама си си виновна че се дразниш

Аз съм добре, за съжаление на работа. Ама днес и утре, и повече нямааааа

Мисля да се насочвам завбъдеще към рекламата и маркетинга. Даже тая вечер ще поровя за обяви да видя какво предлага пазара.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ивенце - сама си си виновна че се дразниш
    true ..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цял ден в нас Ще отскоча с майка ми до пазара, а след тва на кафенце с една фр
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Варненска чайка
    Ето защо толкова много го обичам. Лошото е, че сега си спомних за всичко минало.. ;/

Hilary_

Супер фен
    Някои неща просто не се променят

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Яко ми е!!!
    След около час и нещо ще отида да се видя с онова диване Само се надявам някой да не ми развали настроението
    Хах дано всичко да е ОКЕЙ!!!

П.П.Батеее ... стоиш във форума,а в скайп никакъв те няма
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Чувствам, че не аз се контролирам, а друг човек ме контролира. И от този човек завися.. Много гадно чувство, особено след като този човек изчезна и нямам никакъв контрол..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен
    Много ми е весело, а нема причина
    nicolepcd

Град
    Варненска чайка
    Липсва ми

Hilary_

Град
    Dreamland
    Много злееееее........
    ОБИЧАМ ТЕ КАКЧЕЕ СТРАШНО МНОГО, ЗАЩО ТЕ НЯМА СЕГААААААА???? МНОГО ТЕ ОБИЧАМ МНОГООООО С ТЕБ ИЗРАСНАХ МИЛОТО МИ КОТЕНЦЕЕЕЕ! СТРАШНО МНОГО ТЕ ОБИЧАМ И МНОГО МЕ БОЛИ ЗА ТЕБ,ТИ НЕ ЗАСЛУЖАВАШЕ ТАКОВА НЕЩОО
    ОБИЧАМ ТЕ СТРАШНО МНОГООО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си