- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
За пред другите ми е прекрасно обаче вътре в мене е ужасно .. ;[[
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
мн ми е тъпо
Чувствам се ужасно.От една страна,защото цял ден съм си вкъщи и цял ден съм сама.Няма с кого да изляза.Най-добрите ми приятели ги няма,другите са отбрани лицемери.Живота много гадно те преебава някой път... + Това и в любовта не ми върви напоследък.Немога да бъда с момчето, което харесвам и което ме харесва ...![]()
Добре,че бяха бебешоците да ме развеселятт малко .. [sun]![]()
![]()
![]()
Спи ми се адски. Днес станах в 08:00 да решавам задачи.
ТЪПИ ПОСТРОИТЕЛНИ...![]()
Бях с Моя навънка, а после в тях. Искарахме невероятно добре. Гледахме Just Mу Luck и той по някакво чудо на чудесата го хареса.![]()
А утре заминаваам..Пак една седмица без да си го виждам..
Вече ми липсва...
![]()
![]()
денса ми се, ама сега, веднага
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
съсипана...
страдаща душа...
Днес се събудих към 6:00 сутринта, просто не можах да заспя повече...![]()
Отидох си у нас, защото бях у баба и майка ми цял ден не ме остави да стана от компютъра, защото и пишех рапределението за цялата година на първи клас и сега се чуствам просто скапана.![]()
![]()
![]()
Допълнително съм като пребита или дрогирана или сякаш е дошъл края на света.И НЕ Не Мога да повярвам , че между мен и Данчо всичко е свършило![]()
![]()
.Просто сърцето ми е разбито и не мога да живея повече...
Каквото и да правя имам чуството че ще умра всеки момент...
Не мога, просто не мога да се примиря с това...
Защо трябваше да се случи така..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Денят беше тежък. И утре се очертава да е. Но сега май съм по-добре.
The blood that binds us ..till death unites us
Всичко ме боли, ама най-много ръцете![]()
nicolepcd
а мен- краката. днес се скапах от търчене, така ми се спиии..Първоначално написано от elsy
и се чудя дали да дам шанс на един левент
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
отвън : брутална мускулна треска на бедрата и ръцете
отвътре : трябва солидна доза алкохоли нова приятелка, по скоро само първото второто идва от само-себеси(нз дали се пише така)
Скучая. Играя една игра групово и тая вечер аз съм на смяна![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
не се безпокой мила, ти пак си по-добре защото след една седмица отново ще се видитеПървоначално написано от Vilencety
![]()
Ами аз...как да продължа напред като дори ми каза, че всичко е свършило по скайпа, дори не можах да го прегърна за последно...![]()
![]()
Просто не знам как ако го видя няма да си сдържа сълзите... и как няма да изтичам при него и да го прегърна...
просто не зная как ще живея без него...с едно страдащо и разбито сърце
![]()
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
скуката ме е завладяла от няколко дни ... НО истината е днес вечерта ..![]()
![]()
хихи .. ше се съберем моите хора ии отиваме на концерта ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Спи ми се. Ааадски много ми се спи. Защо станах толкова рано е , мамка му![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
отчасти влюбена..![]()
Снощи беше лудница за първи път видях кво е то река от алкохол...и мамка му отива ми да съм рибка в нея![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Днеска станах изненаващо рано към 11 . ;х Учих колкото учих и сега смятам да влизам да се къпя и да излизам .. пак ще се скапя от обикаляне ама карай.И дано цигарите ми да са там,където ги оставих иначе ще се киллна.
![]()
![]()
![]()
![]()
Изкъпана.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
тъпо
певчески настроена![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()