- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
имам мускулна треска, болки във врата и леко навехнат крак![]()
тъпо ми е, скучно ми е, реве ми се![]()
![]()
![]()
абе общо взето днеска не ми е ден![]()
![]()
пф, толкова много искам да го видя, а ще стане чак след една седмица![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
болнааааа![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
днес си изкарахме просто чудесно..минахме 7 км пешачката до драгалевския манастир,супер забавно беше с цялата тумба...
Видях жена си -след морето така и не се бяхме виждали...разбрах,че един съученик от е има рз утре-т.е. 2 дни преди мене и много се зарадвах,че познавам още 1 везна...явно заради зодията идва голяма част от сходството в характерите ни...най-вече ораторската част![]()
утре и други ден пък имаме 2 входни-химия и математика..за химията съм подготвена ама тая математика ще ми изпие акъла направо![]()
плюс,че ми сложиха БФто точно когато най-малко ми е удобно
Липсва мииииии ;(
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от Assshley
цяла седмица, как ще издържа без да го виждаааам ..![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от InloveSeventeen
I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens
Самотна съм откакто си отиде ..
Дано си по-добре там
Има тежки мигове в живота, които оставят дълбоки следи.
Има жестока раздяла, за която не стигат сълзи ..
разбирам ви донякъде как се чувствате...и на мен ми липсва...или по-скоро приятното чувствоПървоначално написано от sugarcult08
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дано това настроение се задържи дълго при мен!! Пожелавам го и на вас![]()
/като ми е кеф съм мноого добричка/
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Чувствам се страхотно. Заради един, два коментара тая вечер.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не ти завиждам ,аз само за 2 дни съм далече от нея...Бил съм и цяла седмица и наистина е ужасно ...Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
Първоначално написано от LoveRetroMusic
Първоначално написано от Assshley
Първоначално написано от LoveRetroMusic
Първоначално написано от Vilencety
Първоначално написано от valdesbg
Общо взето...
Форумциииии, домъчня ми за вас беБях леко възпрепядстван тия дни нямах много свободно време
.
По темата - апффф ми не знам хем ми е добре, хем ми е гадно (чудите се как става това ?ТРУДНОООООО
)
Изплашена съм...
Смятам да си лягам след малко,че утре не мога да стана за даскало пак .. ;// Уф апък как не ми се ходи просто не е истина .. Ии лайното ме натъжава с тея тревисти раути ии .. уффСкапана вечер .. скапан ден !
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Да му е*а пу*ката майчина ... !!!![]()
БЯСНА СЪМ!!!![]()
Честно казано започна да ми писва от всички тия базици,намеци и т.н. от околните ... Държат се с нас като с малки деца ... Всякаш не можем сами да се оправимПфффф ... КРАЙ!!!Няма дори да правя опити да се държа мило с него ... Щом може толкова много да се влияе от чуждото мнение - ясна ми е работата ...
Както и да еНяма да се ядосвам (много) ... Време ми е да си лягам,че утре пак на даскало
Лека и мека на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Слушам музика и трябва да лягам, че не знам утре как ще стана![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Чувствам се по-тъпо от всякога....за нея Обичам те да кажеш означава супер много и след 1 месец и нещо връзка , тя се реши и ми го каза,аз бях толкова стресиран ,че най накрая го каза , че и отвърнах "Е да бе лъжеш ..."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
чудя се какво си въобразявам и защо съм такова мазохистче...
иначе минах през тая черна дупка преди рдто и иначе настроението е на макс,въпреки,че математиката още леко ме тревожи![]()
опитвам се да не бъда с големи очаквания,защото съм на 80 процента и повече сигурна,че ще си остана само с мисленето и нещата няма да станат както ги искам..въпреки,че не съм сигурна дали го искам изобщо де![]()
тцЪ да му се невиди и скапания концерт!!!![]()
Втори път няма да направя тая грешка да отида!!! Пфу пфу .. то линейка щеше да ни згази, после взаимно щяхме да се удушим .. после пуснаха няква простотия и всички се издавихме там .. гласа ми е паднал от скапаното викане + това ме боли гърлото .. абеее ужас!!!
![]()
Уби ми се всичко, което имах като желание за тоя концерт .. адски разочарована съм ..
![]()
![]()
Радвам се, че днес е нов ден .. само не се радвам, че след малко отивам на даскало ама ще го преживея ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3