- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
черен дъжд, вали ли валиииииииииииихахха омг пропадам ;(
0тивам да учаа, след това и чинии трябва да мия .. ужасТТТТТТ![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
тъпо..
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
+1 и аз съм стигнал до това заключение...Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Честно казано и аз не знам .. Всичко ми напомня за него .. Всяка песен съм свързвала с него , имахме си наша песничка , абе всичко .. Няма песен, която да не ми напомня за него ,, Имам чувството, че нявсякъде накъдето се обърна е той и пак той и пак той и пак той .. Знам , че не трябва да ми пука за него, защото не го заслужава, но някак си .. не знам .. Искам да го изпраскам един и да не се събуди , в същото време се сещам за онези прекрасни моменти и ..Начина, по който ме гледа .. сякаш иска да ми каже нещо, а не го казва .. но и да се опита да ми каже няма да му позволя , гордостта ми няма да го позволи ..
Където съм аз - там е и той .. Знаех си , че ще прави така да се засичаме навсякъде , ама къде да отида ?
Някво ми е супер странно ,,
искам да го видяяяяяяяяяяяяяя агрррррррррр![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Спи ми сее.![]()
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
времето беше кошмарно днес-мръзнала съм от 7 до 5 все по улиците бях..таа наваля ме,надуха ме едно хубаво ,но поне ми прочисто съзнанието и си направих входното по математика и съм доволна...
а утре най-накрая ги навършвам тея 17 години...т.е. след 2 часа ако не се лъжа...хем ми е весело,хем се чудя дали ще пише....не че ако не го направи няма да оцелея и от сорта де
![]()
ще лягам,чееее съм скапана,а утре не искам сенки под очите.Лека и мека на всички![]()
Нещо много ми се доспа ..![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
пфф .. чувствам се ужасно ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Сякаш е до мен, а не мога да го докосна.
Боли.
Чувствам се ужасно...Студа ме съсипва...ужасно уморена съм цял ден...Станаха неща,които те исках...Живота ми по някакъв начин е свързан с времето![]()
![]()
Оф ужасно се чувствам...днес няколко пъти плаках...вече не издържам....и приятеля ми е болен...и не може да се чуваме за повечко време...ох писна ми от всичко...
голяма съм лигла в моента,ама просто ми се насъбра повечко днес и ...
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Яко Яко се преебах чак аз не вярвам че си пречиних това сам самичъкКакто и да е не веднъж съм падал и тоя път ще се изправя яко се получи де няма да кво да се лъжа толкова мощно прецакване не е било до ся голяма работа квото и да стаа винаги ще си вървя с вдигнатата глава и ако трябва през сълзи да е пак ще крещя JUST FUCK YALL
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Първоначално написано от MetalZone
щом и отстрани се забелзва колко пропадам значи нещата наистина не са добре .... хъх оО
По темата - стига до заключението, че за да има разнообразие в живота ми той трябва да бъде пълен с мизерия, тъга, самота, тъга и прочие ...
супер се чувствам-няма по-накъде просто![]()
вече ми звъннаха 1000 човека да ми честитят,въпреки,че половината без да искам не съм ги чула като са звънкали 1вия път...още 100 души писаха в скайп,даже ме поздравиха с една ненормална чалгия за добро утро![]()
та добър старт на деня да видим как ще продължи![]()
"Прекрасно" начало на един още по-"прекрасен" ден ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не! Исках да кажа, че и аз пропадамПървоначално написано от FromAutumToAshes
А ти направи това дет ти казах в темата ти.
Инак... к'во.. били сме за трети час.. никой не ми е казал и ходих за първи... и кур пък да седя да чакам трети... хмм, после съм на работа.. което е добре или зле.. не се знай, знай ли се. Друго.. ъм постоянно мисля за нея, дам.. което определено не е добре.
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
сънливо...![]()
Просто аз
Днес съм на даскало от 12:30 до 16:45
К'во по-яко?!
![]()
Цял ден практика "Опазване на околната среда"![]()
Освен това нещата ми се подреждат почти по план![]()
Еххх дано никой да не ми развали настроението днес![]()
Айде отивам да си преобръщам гардероба,че имам само 2 часа и половина да реша к'во да облека![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
.. пфуу както всички ги е обхванало депресията май и мен няма да ме подмине![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3