- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
Страшно болна съм,ама ходя на даскало .. пък как ми се спи![]()
апфффф как се чувствам ли ...? Ами след 5 часа италиански .... и акото си представя че имам да уча още толкова а утре сам на даскало от 7.30 до 17.05 ми не ми е мн весело ама ... няма как иначе поне сам щастлива че утре ще видя едно хубаво момчеее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Прекрасно![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Чувствам се предадена,ужасно гадно и тъпо![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Средно положение, важното е, че свърши даскало .. Кога ще дойде петък, искам петък, искам да го видя :>
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
КатY КраСиВа ТемЕнуЖка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Чакам техниците да дойдат след около 30 мин ..Че тоя нет само спира,ебава се с мене.После ще хапна и ще полегна.Може и да изляза към 6,ако не вали.
![]()
Навънка е доста студено, така че си стоя на топличко вкъщиМоже да почета малко.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Чувствам сее ... някво никво.![]()
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
много щастлива.. Обичааам гоо![]()
нищо особено .. ям шоколад, това е най-важното![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
the same <3Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
n as we lie beneath the stars we realise how small we are ..
Слънцето ми свети в очите, а аз умрях от студ.. Егати студено време е днес![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Объркана, тъжна, самотна и наранена![]()
.. След мен се свлича всичко като лавина .. не обичам да губя или да деля на половина .. !!
Не мога да се примиря с това което стана а още повече не мога и да се примиря че ми е кофти заради това.Все повече и повече очите ми се пълнят с кръв (и не говоря образно) и просто съм на косъм да смажа един човешки живот а точно този човек не исках да наранявам мамка му бях си обещал...но няма друг начин вече хората са го казали като посееш кенефи ще жънеш лайна....е време е някой да си пребере реколтата явно![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Супер ми еНаучих си, сега ще си направя 1 маска, ще се изкъпя и ще гледам ТВ
![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
амии супер съм си, както винаги :д
след малко почвам да уча по химия, че утре на входното да не взема да се изложа :Д:Д
детето искаше днеска да излизаме, ама на мен ми е супер студено, едвам се прибрах от очния лекар (въпреки че бях с тати с колата и беше пуснато парното :Д)
.. мисля цяла вечер да не мръдна от нас :Д
ще си гледам някой филм, ще поуча иии ще ямм :Д:Д
^^
*неска съм изяла шоколад и половина + една шоколадова вафла иии ми е учудващо Прекрасно :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Много ми е хепиСамо да не кихах и да не кашлях .. важното е,че научих тъпото стихотворение и ме очаква една вечер с бтв
![]()
Aми уморена и малко ме е страх дали няма да се разболея утре)) Ама иначе добре.Язък само ,че той си изтърва рейса :С
Много зле
Много работа, много нещо... уморен съм.
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Тъъъпо домашноо.![]()
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....