- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
Хем съмщастлива, хем ми е кофти.... шибано като цяло![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Никога не съм бил по-зле...
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Смотано
Толкова... загубен![]()
![]()
![]()
dance as though no one is watching you
love as though you have never been hurt before
sing as though no one can hear you
live as though heaven is on earth
Забило ми е. След 2 години .. пак видях един човек, когото определено НЕ трябваше да виждам оО . И пак ми се подкосиха краката, и пак онова странното чувство в корема, и пак тъпото, гадно заекване. Охх ... защо бе?! Всеки ден.. В С Е К И ден минавам по тоя път и до сега никога не съм го засичала, въпреки че много добре знам, че учи в това даскало. И точно днеска, сякаш за да ме обърка още повече - той реши, че трябва да се появи от нищото. Просто да ИЗНИКНЕ. Сигурна съм, че нямам чувства вече към него. 100% съм сигурна. Забравила съм го напълно, но .. не знам какво ми стана като го видях, беее ;/ Оооофффф....
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Уморена съм. Сега ще гледам грозната Бети и после явно ще спя.
The blood that binds us ..till death unites us
Зле съм .. даже прекалено зле,но скоро ще бъда добре .. сигурна съм.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Дообре съм. <3 ;d![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Студено,замислено и малко самотно...
ДААААААААА .. просто перфектно. Забавно. Доста забавно. ХАХ !
Едит: ЗАБАВНО! Искам да разбия нечий гнусен фейс. ХА ! Мисля, че би могло да ми мине мааалко тогава. Леле .. Господи .. мааааайко .. ОФ !! Да .. мисля, че само това мога да кажа в момента. Ъмм .. ТРЯБВА да се успокоя. Дамм. Задължително е да се успокоя. Ще си съсипя нервната система на млади години. Спокойна съм!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
хах,както си мислех не се сети и не писа-здраве да е.тамън веднъж завинаги се убедих "колко държи не мене" ...еми щом е така-здраве да е...поне ще продължа живота си без да ми тежи на съвестта ,че не съм опитала да видя как е можело да с еразвият нещата![]()
Искам всички да се застрелят. ХА !
Hilary_![]()
me 2Първоначално написано от Priceless
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от Punisherrr
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Криво ми е, и се развиках на човек който няма грам вина![]()
Един прекрасен ужасно студен ден...само да се дотътря до работа и ще се сгуша с едно кафенце и няколко стотин цигари еххх гледам се и си завиждам![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Студено....шибано и мнооого самотно.Бях на даскало за 1 час и съм у нас наще заминаха за Сф ..... приятелят ми е ощи в Англия...сама съм и ми е ужасно тъжно!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. скукаааааа ще се побъркам в нас!!!
п.с. искам по бързо да минава тая седмица и да се приключи всичко ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Гладна съм.
И .. някак си.. осъзнах някои работи и се успокоих.
Hilary_![]()
fck fck fck fck.
Ето така се чувствам.
Вие на хероин ли сте бе?
май трябваше да ида на даскало
не се изказвай неподготвен,прасе
Уморена съм.. страшно уморена. Ако легна сега, сигурно ще стана чак в понеделник..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Студддено ми еее
иначе някакси тъпо се чуствам..![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Ами спи ми се, и довечера май ще се ляга рано. Трябва да решавам задачи. Не се радвам мн![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.