- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
Невероятно, прекрасно,неописуемо !!!!! Oбичам го това момче !!!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
студено ми ееееее .. ! Как ще стигна днеска до даскало един Бог знаеама го обичам поне моето момче.. и съм щастлива.
Олеле вънка вали като изведро и аз трябва да ходя на даскалоИии е толкова студеноо. Дано днес да се видим някъде из града, да се развеселя малко ...
Супер яко ми е. Вчера си пробих пъпа и мноого се кефя![]()
![]()
![]()
Весело ми е.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
искам сняяяг беее ... искааам!!!![]()
![]()
А иначе .. хъх дано днес нещата минат гладко ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нели - аз също съм перфектно. Времето е малко лошо, ама няма да ми развали началото на деня.
Трябва да си намеря нова работа. Ама за целта трябв ада спра да лентяйствам. Днес по късно и в субота ще ровя. Излизат интересни предложения![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абе аз вчера в даскало цял ден на студ и вече претръпнах ;xx
А иначе за работата..батко ми като се прибра от Испания си търсеше, излизат предложения ама е много трудно![]()
Е моите критерии са удовлетворени от доста предложения. Вчера гледах излязоха около 4 страници само с това което искам. Въпроса е да си оправя автобиографията и да напиша 3-4 кмотивационни писма. Не е толкова сложно.
Нели - ти от софия ли си? Щото аз говоря за времето тук. Знам че по морето било ужас.
Dr. Gregory House
Е,щом е така,радвам се.Ся се прибра брачедката ще я видим нея с работата.
Не,майнаОт Пловдив съм :P Ама и тук не е топло , студено е духа малко студен вятър
![]()
Бре, навсякъде плъзнал тоя студ, майна :Р
Много народ си търси работа у ваше село.
Фафла power![]()
Dr. Gregory House
И в училище няма да пуснат парното ми се назладисват![]()
![]()
Ми,не че си търсят много хора , т.е аз незнам , но брачедите се прибраха и кво да правятТя бречдката след нова година ще заминава пак , дойде да прави ремонт , да вземе книжка , и да си направим там някакъв стаж
![]()
ДАй малко вафла бе , стипса![]()
ех,нямам търпение утре да дойде...купона е гарантиран,такава компания ще се съберем,че блока ако остане цял ще е добре![]()
времето изобщо не ми пречи-даже радва-> обичам си зимното яке,някакво весело еосвен това предразполага към по-често ходене на гости или канене на гости
![]()
*дава фафла БАровец на Налито
Аз съм си на топло в леглото, от лаптопа
Еххх блаженство.
Dr. Gregory House
*гризи от вафлата*
ей аз сега като си представя че към 1 тряя да излизам в студа и ми се плаче , блазя ти на теб![]()
Не бе, седи си на топло у вас. То и без това половината клас няма да е на линия, а по кафетата![]()
Dr. Gregory House
Е да , ама за протокола трябва да се запише че съм отишла , пък и може и аз да пийна някое кафенце![]()
Да си от София - да те заведа на едно хубаво местенце. Ама съм сигурен че няма да те оставят самичка.
Ама си приказваме в темата..кво ти пука![]()
Dr. Gregory House
Смисъл самичка?![]()
МИ малко лафче ;dd
Айде край , ще се ходи , щом се обадиха че ще ме взимат след даскало за кафе![]()
Ставаше дума че ще те замъкнат на кафе с тях. Няма да те оставят да киснеш сама в даскало.
Виждаш ли - прав се оказах че си намери компания![]()
Dr. Gregory House
Аз ако искам винаги си намирам компания, даже вече си ме взимат от даскало всеки ден
не съм се прибирала сама към вкъщи от началото на годината
![]()
Ехе, умря циганката викаш... :Р
Dr. Gregory House
Да![]()
Ама до 6 часа в даскало предпочитам на топло вкъщи![]()
Абе имаше една програмка където можеш да отделяш песните от клипчетата в вбокс , някой да знае как се казваше![]()