- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
Гадно е..Но съм от желязо!
Харесвам го,не съм влюбена има огромна разлика. Но съм му само симпатична, но между това да съм симпатична на някой и да ме харесвам има огромна разлика...трябваше да му го кажа. Не ми пише, писах му но разбира се той се направи на кой съм аз и не ми отговори. А ме погледна вчера, обърна се и ме погледна с неговия поглед. Едновремено страшен и странен но хубав. Защо той? Той просто не заслужава, само стоя и чакам да ми пише, поне да ми беше отговорил като му бях писала, но щом така ще постъпва и аз го мога това нещо... Няма си никаква представа с какъв инат се е захванал,няма си представа въобще че се е захванал с мен.![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
I сега ще го кажа не ми пука за него, вземам да се съвзема,защото определено не е той човека който ще mе свали долу! No one can break me!!!![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
kukli4kata001 стига си се ядосвала заради момче-не заслужава и точка..остави го в миналото и продължавай напред,иначе сама си вредиш.
Днес просто беше върха-изкарването както винаги на ниво,страшната компания,вкуснотийки,музич ка и куууупища снимки...жалко,че свърши..пък и имам хубави нови придобивчици :P
жалко,че не успях обаче да отида и да видя част от стария клас,пък и не само....разбрах,че е отишла една бивша любов-детска още,но отдавна исках да го нидя въпросния г-н....нищо,ще намеря време друг път да излизим 2мата и те така...
Сега се прибирам и ми е много добре .. [[sun]] .. ии Го гушнахх,а не трябваше ..![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Баси още мисля за оня от вчера .. егати и чудото :х
В понеделник пак ще мина оттам.Обещах си като го видя да го заприказвам.Ако трябва колко е часа ще го питам,но ще му чуя гласчето.После ще го поканя на по чайче хах колко съм жалка.Леле :х.Думи нямам.Иначе съм добре,радвам се .. в понеделник ще изпишат Тедито от болницата
Днес беше хубав ден.Да видим какво ще даде утрешния ..
Ужасно ми е тъъъъъъпооооооо!!!Болна съм мамка му,не можах да отида на шибания лагер,а оня шибаняк е там и сигорно триумфира,щото мен ме няма и си мисли че бягам от него,шибано,шибано копеленце.А мойте момче не мога да го видя,щото съм аадски болна и не мога да изляза!Неее!!Искам на даскало,господи,какъв ужас!![]()
![]()
![]()
Брях,брях
Амиии въодошевена до сега готвих и още не съм свършила де, дано стане вкусноМакар че за сега съм много доволна
Още около поне 40-45 минути ще готвя ,но няма как. .
![]()
Уморен... работа... много работа... сдухан... много сдухан.
(x.x) ,|,
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Сънувах гоПочти бях забравила лицето му за тези 3 години,а в съня ми го видях точно такъв,какъвто беше тогава - чаровната му (почти детска) усмивка,която беше в пълен контраст с масивното му тяло ... двете малки трапчинки;очите му,които винаги блестяха,когато се усмихнеше ...
Стана ми приятно и не исках да се будя
![]()
За нещастие това нямаше как да стане ... Сега отново (за 4-ти ден) мисля за него ... Спомням си всичките ни хубави моменти,които прекарахме през този един месец ...
Начина,по който се запознахме!Първата целувка,която беше съвсем "случайна"
![]()
Всичките пъти,когато заспивах в прегръдките му докато гледаме ТВ
Дори и онази вечер,когато трябваше да отидем да вземем едни пари и той излезе по тениска,а навън валеше сняг
Еххх спомени,спомени ...
![]()
Като се върна назад и си спомня всички тези неща се чудя как може да съм била толкова глупава и да скъсам с него заради онзи кретенС какъв акъл съм си мислела,че с оня ще ми е по-добре?!Може би,защото ходехме година и половина и бях свикнала с него?!Но какво от това ... нали бяхме решили да сложим край на всичко,да забравим един за друг и да започнем отначало с други хора ...
![]()
Не,не,не ... Май наистина никога няма да си простя тази грешка ... Зарязах едно (почти) перфектно (защото няма перфектни хора) момче,заради някакъв кретен![]()
Сега остана да чакам и да се надявам Той и една приятелка да си пишат в скайп (дааа пак този скайп,но в случая просто няма друг начин,защото е на километри от нас) и тя да разбере дали тъпите слухове са реални или неМного се надявам да са само слухове или поне една малка част от тия слухове да е невярна
Пффф пак си скапах настроението заради момче от миналото ... Напоследък започна да ми се случва доста често и започвам да се ядосвамЗа съжаление в случая не мога да направя нищо ... Поне не и преди да получа отговорите на въпросите,които ме измъчват през тези 3 години ...
Както и да е!Нямам намерение да се сдухвам тотално заради миналотоСега мисля да си направя едно чайче и да гледам някой интересен филм (ако намеря някой сред всичките тия канали
)
П.П.Батеее,като се появиш драсни едно редче,че ми домъчня за теб![]()
(мечки)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
искам само него, вече съм сигурна![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Чувствам се като труп на газела от африканската савана, след тежко пируване на лъвове - разпокъсан на хиляди парченца, тлеещ но все още жилав. Само една, много специфична магическа пръчица би могла да върне лентата назад и да събере всички парченца обратно в една отлично смазана и работеща машина.. пък и грациозна и красива на всичкото отгоре![]()
осъзнах жестоката действителностбаси тъпото ми е, нямам дуууми, аман от момчета, които се правят на свестни и се оказват боклуци
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Стомаха ме гърчи. Айляшко ми е, мисля да гледам ревлив филм.
чудя се дали да гледам филм или да си лягам
иначе цял ден ми е мрачно и сега още повече се скапаха работите![]()
Каква е тая тъпотия, всички са заминали на някъде,
няма никой .. ПФ !
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
невероятно щастлива![]()
Не мога да дишамммммм супер съм хремава ама ми е яко ..![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
I'm The Happiest Person!![]()
![]()
![]()
I LOVE HIM!!!!![]()
![]()
![]()
Да ся разбрах напълно думите "не задавай въпроси чийто отговор не искаш да знаеш"![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()