- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
Спи ми се!!!Изморена съм,мразя училището.От тази по математика не главоболие проимах ми не знам каквоВсичко си знаех и тая -Бам!- 4-ка
Някакъв много гаден ден ми днеска,най-добрия ми приятел ме подмина като пътен знак без да ми каже 1 дума за целия ден.Вися си при оная пачавра,която се изгаври с него 3 пъти и той - глупака - продължава да я обича...
И не само на мене,а и на най-близката ми приятелка.Снощи оправданието му,че не ми каза и 1 дума в автобуса беше "Ми вие с Дая ме нахранихте,че нищо не съм направил за фирмата!" Което си беше чистата истина
Простак!Направо ме изкара извън нерви днеска,мислех си да говоря с него,но в хороскопа ми пишеше "Не бъдете импулсивни.Изчакайте известно време и нещата ще се оправят." Е чаках цял ден и кво пак нищо!
![]()
![]()
Живота е гаден.На всичкото отгоре се разболях отново,поне утре ще съм си във вкъщи целия ден и ще съм на топло.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ИЗНЕНАДААА!!! Още не съм пипнала задачите по физика. Не ми се мисли..
Горещо ми е.Наядох се - т'ва е хубво.След малко ми почва филма 2 пъти по-хубаво ,трябва да си оправя след това чантата и отивам горе да чета Книгата.Демек ,добре ще съм след известно време
Ааа и ще амна сладолед първо.
Първоначално написано от Hilary_
Мерси за окуражителния отговорЕх знам, че винаги мога да разчитам на теб в труден момент xDD
имах предвид, че за мен е същото .. а за окуражаващия отговор не му е тук мястото ..Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ииискам да си ВИДЯ БЕБЕТО!!!!Днеска не съм го виждала,мххх!!!Искам у тяяях,само да мине утре даскалото,че ше се побъркам!!!![]()
Брях,брях
Край! Върна се.Старата любов и то истинската, ръжда не хваща !
Върна се само в мислите ми, пък сърцето не го е напускал никога.
Толкова време мина,а мене ме навяват пак спомените,е не е много де xD ..Таа иначе добре днеска мина в училище доволна съм от себе си [suuun] имам 6 по икономика на предприятието и то без да съм училаа,, Е то не може всички да са умни колкото мен и така да им се отдава![]()
.. Иначе май вече нямам най - добра приятелка.
Но ще видим как ще протекат нещата.Не съм угрижена днеска.
Леко ми е , мислите за него почват да се прокрадват в ума ми.. Определени думички, изречения, фрази излизат от неволните песни и образуват едни прекрасни спомени.Обичам го както го обичах в първия ден, милиарди пъти в повече даже нищо,че минаха вече 3 години почти.Радвам се.Радвам се,че бяхме 2 години заедно и съм обнадеждена,че ще има още много пъти по толкова отново с него![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Какво по-добро място от тук и сега (mm) ...![]()
а шамарченце??Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
а две??
![]()
По темата: хъх .. добре се чувствам .. попрочетох нещо по МБ к'вото съм запомнила това ще да е ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Три като за приятел ? Пък и за късметПървоначално написано от Hilary_
![]()
Кофти ден,но за реванш вечерта е адската.Малко по малко,всичко ще си дойде на мястото.
![]()
![]()
Перфектно.Научих нещо за молитвата.Трябва утре да го принтирам ,защото е ужаааасно дълго и ще се проточи месец ,докато го запомня . . за съжаление :С
Иначе сега ще ям едно сладоледче и след това си лягам най-сетне.
Офф тъпо ми е, ядосвам се и ми е леко тъжно ;/
Btw някой да има албума на Wosh ? Че бройките са продадени в сайта ;( Пъъъъък от ituns и да искам няма как да го купя...
Оооох пак не знам как ще ставам утреее... ама .. не ми пука. Заслужава си, определено !!!![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Сега е момента да си поема дъх да се успокоя и да изгася компа преди да съм направил някоя голяма глупост...daaamnnnnnn![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Чувствам се отлично![]()
Като изключим ,че след малко отивам на у-ще ,всичко е чудесно:
1) нямам тестове
2) до 12 съм на у-ще
3) после ще се видя малко с приятели
4) тоя парфюм е страхотен на живанши ,целият тестер изхабих :Р ще си купя такъв след 2 седмици за рожденния ден![]()
5) не знамммммм ,просто съм щастлива елхамдулилахи!!!!!
Уфффффффф !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Лиленце,откъде не съм те уцелвала в скайп...Не звучиш много добреПървоначално написано от Priceless
![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Добре, само дето не знам да готвя ли днес или да не готвя... това е въпросът![]()
ае бахти.. още ми е в сърцето... искам да я махнааааааааааа![]()
Ми и по-добре съм била ... Болна съм,но поне съм си вкъщи и мога да поработя над характера си като цяло.Не трябва да съм толкова мекошава,по дяволите!Ама някой ден и аз ще се осъзнай
Айде аз отивам да спя (силно казано,по-скоро да мързелувам
) Охх,обичам да съм си у нас!!!
![]()
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Зле.. болна съм.... а и мразя да отсъствам от училище..
![]()
![]()
Имам да пиша 40 думи по 10 пъти,което фактически е 400 думи,което значи 2 часа мъки.. поне към 17.00 часа,ще ходя за нови шматаронки
.Аа толкова много ми се спи
![]()