- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
Днес ще се простее... Само аниметата ми останаха![]()
![]()
![]()
като изключим факта,че съм болна съм идеално.ох малко съм объркана...не малко,ами много,ама...защо всичко трябва да е толкова сложно...ужасно е...е както и да е де ...поне малко почивка и от утре на даскало ...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Слънчеваа,като слънчо хах.![]()
![]()
![]()
Амиии що годе добре.Проблема ми е, че нито ми се излиза нито нищо.Предпочитам днес да си седя сама в къщи ,но това няма да стане.Пък и ако не излезна след 1 ден ще мрънкам и ще съжалявам жестоко.За това трябва да излезна въпреки всичко.
Иначе сега искам да си направя домашната ,която е чак за другата седмица ,но нищо поне ще съм готова.![]()
Трябва да си изрежа ноктите колкото и да не ми се нрави ,защото единият се счупи.
Това е общо взето)
Сега се прибрах от даскало и имам един тон за учене и се заемам само и само да не мисля за глупостите,които се случват около мене напоследък.Побеснях след като преди последния час ми казаха едно нещо,тоест побеснях не е точната дума .. по-скоро изпаднах в някакво диво състояние ... дори не мога да си обясня всичките неща,които ми се въртят в главата обаче знам едно и то е,че определено ще си вземе малката сладурана .. и може отмъщението да не връща загубеното ама аз отмъщавам за себе си,не за него .А него .. дори не искам да го чувам повече . Искам да се разсейвам .. отивам да почина малко и да сядам да уча,защото не се издържа иначе.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
пффф .. доказа ми какъв е всъщност за пореден път .. безкрайно разочарована съм!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вярвах и какво видях ?? Давах всичко и какво получих ..повече за никой никога!!!
![]()
![]()
![]()
как се чувствам?? зле ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Пак ме заболя главата,всеки ден по т'ва време е така .. поне ходих до пощата и пуснах писмото,упокоих се![]()
Продупчих сеейес беее..
![]()
![]()
![]()
Колко отдавна го исках.. ммм супер. Вече ще купувам по 6 комплекта обици...![]()
![]()
Денят мина страхотно, като изключим контролното по ФИЗИКА. От 3 задачи, реших 2, от които за нито една не съм сигурна.![]()
![]()
![]()
Но пък, какво толкова. Една двойка.. пф.. все едно ще ми е последната..![]()
Охх, ОБИЧАМ СИ ЖИВОТЕЦА!!!![]()
Толкова си го обичам...
В училище се чувствам добре. Отношенията в класа укрепват (очакваше се първата година да мине по-така, но ето, мина и сега, на втората, всички сме задружни). Имам си и доста приятелки от моя град вече тук и ми е супер. Но той така ми липсва. Пфу, няма значение.. усещам любовта му от километри, за разлика от миналата година. Доста по-добре е. Снощи дори ми отговори на sms-a (той по принцип не отговаря на смс-и). Много съм щастлива.![]()
![]()
Йее останах си в къщи :Д)) Смятам да направя още 2-3 работи за даскало ,че . . . така и така съм свободна.После ще му мисля.
Тиквицата ме боли![]()
мн скапано вече доста време ...
Ъъм... супер!![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Ще ходя на театър![]()
![]()
Лелееее не бях стъпвала там от месеци.. Най-сетне имам възможностСлеед десетина минути трябва да започвам да се оправям, че каквато съм бавна в ходенето.. да не взема пък да закъснея, че на всичкото отгоре имам да се чакам и с една съученичка пред театъра
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Сдухана и разочарованаа..
Убедих се за пореден път,че той не държи на мен![]()
ла-ла-ла
Грррр ще се побъркам. Никъде не мога да намеря тъпия албум.. Хаха xD
и още настръхвам като й чуя гласа... що ли ми се обади..![]()
супер съм си
страхотно се чувствам
(като изключа, че съм болна)
иначе ми е перфектно
за утре пак си изтеглих филми
и пак ще ги гледам тия двата ^^
обожавам ги <3
няма да спра о.О
студено ми е
на дясната ръка о.О
пфу пфу
нещо напоследък сънувах супер тъпи сънища ..
(оуу, ама този вчера беше уникален ^^ :Д)
искам пак такъв :Д
утре пак самичка -.-
ще се оправя
още няколко дена и пак се започва :Д
нямам търпение и детето да си дойде, че да му кажа ! :Д
пък утре ако навия някой може да се разкарам до онзи хубав магазин, дето все се каня да ходя
ама все забравям о.О
НИЩО
утре или в петък ще отида
.. ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
чувствам се...ТЪПО.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Оххх най-сетне ще ям))))))))
Трябва да гладя, пък не знам дали ще ми стигне времето ,защото след ядене искам да си гледам филмааа
много разстроена![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Охх,натъпках се с тия пържени картофки![]()
Сега ще си метна едно душче и ще спя.Да може утре да съм свежа като лимонче![]()
тъпотъпотъпотъпо!![]()
Дано да ми стане скоро по... ъъ.. не тъпо.., надявам се..
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..