- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
Уфффффффффффффффф .. пак и пак уффффффффффф![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
оу ем джи, пълно е с 'ЕнтелЕгентни' индивиди :Д
кухо ми е, като знам, какво ще е бъдещето :Д:Д
отивма да си гледам 'Секса и града' :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Прекрасноо![]()
Просто аз
Пф уж се 'наядох' . . то едно ядене беше.Карай по-добре от нищо.На време изгладих и си гледам филма ,което ме радва и след това вече ще си лягам, рано ,но главата ме боли. Пък ще почета малко книжка и така![]()
Уморен.. много работа.. ама трябват пари.. потрес..
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Искам най-добрия си приятел![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама няма,ще тряя да се примиря![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
бахти продължава главоболието.Но още 5 минути и си лягам :# :# не издържам ще ми се пръсне главата :#
Лека нощ на всички![]()
Липсват миии.![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
заспало..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Да,да,да ...Щастлива съм!Прописа ми!Не ми се сърди за нищо
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
спи ми се аадски много .. напрауу неска от т'ва "учене" пфф ..Отделно пак се ядосах .. и ми е едно такова безлично ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ми от утре нямам нет.. рофл чувствам се просто перфектно. Таа напоследък няма да ме мяркате по много (за някои това сигурно е утеха) Иии сега смятам да прекрам последните си часове с интернет в Counter Strike
Лека вечер на всички =] Не плачете за мен !![]()
![]()
![]()
зле зле зле
нещастна самотна!?
това ми стигаа
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мисля,че ще трябва да се примиря и да забравя .. някакси .. или пък просто да почина вече ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Разколебана, объркана...
Знам че не трябва...да се цупя за нещо такова но мнооого мразя да ме мотаят така ади днеска ади утре напрао нервите ми се опъват нооо ще стисна зъби и ще замълча![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Попринцип малко се нервя, че така стана ...![]()
Ама карай де ..![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
баси... пак се влюбвам или е илюзия?! Пак тва странно чувство.. абе ше действам, пък квото стане![]()
Скучно ми е, забило ми е, тъпо ми е, нервна съм.
Искам онази хубавката горничка от Адидаса .. искам я !! <33
Ама баща ми пак се направи на чукнат и сигурно и днеска няма да слезем да си я купя ;/ На всичкото отгоре днеска имам някво шибано контролно по биология. Тъкмо надъхах едни от моя клас да не влизаме, то пък пак ни се прецакаха схемите много брутално. ОФ ! ;/
Hilary_![]()