- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
самотна..
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Сега се прибирам размазана и пак трябва да изляза .. пфф направо вече ми писна от всичко.Искам да отида някъде да си прочистя ума .. но и ме е страх,защото когато имах такава възможност това "прочивстване" ми донесе само мисли,които исках да изгоня . Тъпа раута.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Как може момиче като теб да е самотно?Първоначално написано от dydolinkka93
По темата: И аз се чувствам бая, бая самотен, но хубавото е, че останаха 20-тина дни да си дойдат нашите от Испания!![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Миии тъпо ми е,трябва да уча...охх,а пък и с моите "умни" проблеми...
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Пф, да минава по-бързо тоя ден и да идва петък ..
Най-накрая от 2 седмици ще се видим !!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Защо постъпва така, защо е такъв? Токлова го харесвам, а той ми се прави на важен! Ужасно е, постояно си повтарям не, не е така той няма да ме накара да страдам ще ми мине и все си пробутвам тия тъпи пр0клети глупости!!!!!!!!!!!!!!! Не знам вече, може и да го мразя тайно вътре в себе си, ама пък много го харесвам и не издържам вече. Май нарочно се навърта около мен за да ме дразни и се справя доста добре. Толкова е близо а всъщност толкова далече.. не е честно, поне да ми пише или едно 'кво става' да ми изтърси и на това съм съгласна а той???? Кво прави, търчи си след оная като малко детенце... Но няма как трябва да се примиря с тоя проклет шибан факт! Всъщност няма да се примиря ами ще го изкореня от себе си и ще го игнорирам........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Пак ме боли главата,взех да свиквам .. че всеки ден ще е така.
Сега трябва да чистя,а толкова много ме мързи![]()
Поне утре е петък.А в понелник ще почиваме.. голям кеф.Добре ще ми се отрази този Димитровден.Добре,че е празник на града![]()
Ох,ходи ми се на село за сбора,който също е на Димитровден
![]()
Ама надали ще ида,а толкова много искам![]()
![]()
Домъчня ми вече за дружките
![]()
Както и да е важното е,че всичко в училище вече е добре![]()
Чувствам се толкова разочарована ииииии яодсана едва ли не. Представяте ли си чак ми се плаче ( за момче![]()
![]()
)(то не от друго ами от инат и от яд че не мога да имам) бясна съм че се прави на важаеннннннн леле не мога вече не издържам ужаснооооооооооо е. Няма обаче от инат тряааа се стегна иначе тоя .. ще ме довърши.Нооооо аз няма да му позволя наистина няма, просто няма каквото ще да става.....наистина всичко ще е ок и ще се оправя длъжна съм да се погрижа за себе си и да го заеба тоя.. глупак!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Той, вчера, отново ме накара да се чувствам толкова добре. Благодарна съм Му за толкова много неща. Думи нямам. Много съм щастлива, няма да спра да го повтарям.
Лошото е, че не просто ми липсва. Липсва ми до мен. (Малко хора биха ме разбрали.)
На контролното по Химия нищо не направих. Такъв индианец съм, че няма накъде повече.26 въпроса с по 3 под точки, 28 групи, 40мин. Е т'ва не е живот. Добре, че оценката от 9ти клас по Химия, не вслиза в диплома.
![]()
Имах 8 часа днес. Уморена съм. За сметка на това пък, за утре имам да уча само по ПСИХОЛОГИЯ. Любимата Психология!!!![]()
![]()
Кеф ми е. Нищо не може да ми прецака настроенито. Колкото и да опитват, не ми пукааа.
![]()
Ходихме да бягаме на стадиона и се уморихПоне на 50те метра се представих добре
![]()
Трябва да уча, но ме мързи. Радвам се, че идва края на седмицата![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
З Л Е !
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Супер е настроението в момента![]()
С един приятел току що съставихме плана за уикенда...It gonna be one wild night![]()
![]()
Изчистих .. направих си пица и гледам 'Какво харесвам в теб'
Супер ми е![]()
![]()
ами чувствам се самотна, в един момент всеки те зарязва...баси не мога да проумея как може да има хора,които те гледат в очите, казват ти разни неща и се оказва че вършат съвсем други...нямаммм дуууми. Освен тва нямам никакъв късмет, ама грамммм
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
умрех от скука,чудя с кой да се заяждам вече
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Боли ме гърлото ,седя и нищо не правя.Почва Давид поне ,а трябваше да направя и нещо за даскало :#
Боли ме крака много днес... Направо ужас няма ли да се свършва не знам. Иначе като изключим това съм добре... Малко отчаяна от момчетата , щото един дето да ми хареса не намирам ама какво да се прави съдба.
хъх .. емм пак разцъках халф даже се запознах с едно от момчетата![]()
.. сега мисля да продължа да мързелувам ии да гледам да не си разваля настроението ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ПИИСНААА МИ!![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Лелееееееееееееееееееееее еее прочетох току що статията "Стихове от Корана се появяват и изчезват на крачето на бебе", гледах клипа ,цялата настръхнах.Маша'Аллах.Просто е страхотно.Тази майка трябва да е МЕГА горда!!!
Щастлива съм след тази новина ,елхамдулиллахи.
Чувствам се някакси.. ддз странно облекчена.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!