- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
Parents...![]()
Искам да пиша нещо,ама музата ми се е изпарила за пореден път.Иначе някак се щастлива се чувствам,за първи път не съм влюбена в някого и не мисля само как да сваля даденото момче.Много съм горда от себе си.Слушам си музичка,оздравявам и се готвя за изпит във неделя.Дано се справя.
Мислех се колко съм заблудена,че зарязах всичко преди 2 месеца,с мнението,че ще получа всичко.Как само се завърта живота?!Не на 180 градуса,не на 360,ами не знам на колко ... Но това е друга тема.
Тези дни съм на вълна Браян Адамс и спомените от лятото,а някак си се чувствам много добре като гледам всички снимки от тава лято пак,и пак,и пак ...
Чувството е стархотно!Но лятото и безгрижието много ми липсват.Но ще дойде и следващото.А с нетърпения чакам лято 2011,вече ще съм пълнолетна (живот и здраве
) и най-после пътуването няма да просто блян,ама вече ще е реалност.Охх,пак се размечтах.
![]()
Сега се зачудих за кво ги пиша тия романи,като едва ли някой ги чете,но нищо.
Просто съм щастлива за момента,дано този път е за по-дълго.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Отивам си в стаята ще се помоля ,ще си почета и след това ще спинкам.Уморена съм. :# И болна :С
Ще дадеш ли линк, че ми е интересно?Първоначално написано от DevilWish
Изпушвам си цигарата и лягам да спяяяя !!!![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
good morning sunshiiineeeeeeee ...![]()
![]()
![]()
След малко ше се оправям за даскалоу .. иии вечерта на - после ще го видя ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не знам как ще изтърпя 7 часа днеска![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Добро утро!Доста съм объркана,сънувах едно момче,което си харесвах в началото на лятото,общо казано и доста странен сън.Чудя се дали не съм предизвекала съдбатавчера като казах,че не съм влюбена?!Ами ако пак започвам да си падам по него?!О,много съм зле,знам.
Пък и се притеснявам за най-добрия си приятел.Човека е толкова влюбен,направо се чудя как може да я обича тая ... ,но да не слагам епитети.Поне вече виждам желание от негова страна да продължи напред.Най-посл след ппочти 9 месеца.
Айде аз ще ходя д адрасна едно постче в блога.Лек ден!
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
uuu she`s a little runaway .. daddys giiirl![]()
Мисля, че се побъркваммммм
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
днес изобщо няма да ходя на даскалослед малко ще се оправям и излизам да си правя кефа
вечерта може и на диско да се ходи, ама ще видим.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Чудя си се на акъла,защото си изстрадах достатъчно от "приятелки",а пак се доверявам на разни лиглички.![]()
Ама,стига вече КРАЙ!!!
![]()
Зори,не става въпрос за теб,мацко.
Три момичета сме в компанията и ето,че пак става.Реших малко да се изолирам от тях и,ако реша ще отида да видя само няколко момчета.Тая женска злоба,край няма.Няма за к'во толкова да завиждат.
Как да се чувствам,тъжна...
![]()
[-o<
![]()
Уморено ми е .. ии психически и душевно и физически . След малко смятам да вляза да се изкъпя и после да легна да поспя .Тая вечер поне ще изляза с бебета и ще ми е яко. :P
Дано само да не го видя и нещо пак да ми прещрака .. ;х
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Зле.Прибрах се от училище, много съм болна :# Пфф ужасно се чувствам.Смачкана просто :#
Вън е слънчево и на мен ми е толкова слънчево![]()
Дано и довечера да ми е така .. все пак купон за края на седмицата![]()
АААААААААААА, най-после, от 2 седмици не сме се виждали
и днес ще се видим !!! Толкова се радвам![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Добре съм, днес има стачки на транспорта и не съм на работа![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
миии .. перфектно се чувствам ^^
до сега бях навън, мотахме се с една приятелка и най - накрая си направих гривничка ..
ама пък ме е яд щото нямаше peace и не можах да си направя герданче
(АКО НЯКОЙ ЗНАЕ КЪДЕ ИМАТ МЕТАЛЕН ЗНАК НА МИРА - КРЪГЪЛ, ХУБАВ, СРЕДНО ГОЛЯМ ДА КАЗВА :Д)
иначе сега съм доволна :Д
ще се облека и ще отида да си взема нещо сладко ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
30 минути !!!!!!!!!!!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Пф зле :# малко ми поспря хремата, но съм като парцал точно :#
Добре съм,само ме мъчи мисълта .. че след малко трябва да чистя![]()