- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
Ами как ли? Пиша му, дори го утешавам защото приятелката му май го е зарязала. Дори не искам да ми обяснява какво му има и не любопитствам а го окуражавам да бъде силен и накрая какво? Той не ми отговаря![]()
![]()
тва не мога да го разбера. Правя го защото за всеки го бих направила защото съм състрадателен и добър човек а той? Не заслужава да съм добра не заслужава да съм до него, защото изглеждам като пълна глупачка дори не ми пише аз му писах!
Не мога сама себе си да преборя..колко е ужасно да се предам така
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Прекрасно !
Толкова съм влюбена..![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
изнервена ааадски мнооогоооо![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Лелеее от седмица някъде не съм писала в темата![]()
Хах миии в момента се чувствам много добреСтоя си вкъщи на топличко и си слушам музика
К'во по-хубаво от това?!
![]()
Сега остана и valdesbg да се появи,че не сме си писали от няколко дена и взе да ми домъчнява за него(и ако не измисли някоя основателна причина за това,защо от няколко дена никакъв го няма ще има
![]()
)
Хммм сега мисля да отида да погледам малко телевизия,че нещо не ми се стои на РС-то
Лека вечер на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ц ... не е честно. ;[
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
И по-добре съм била..![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Оная ми е много смешна.Макар че хич не ми е до смях ,защото ми е УЖАСНО лошо![]()
![]()
Ядох пица и пих домашна лимонадка,голям кеф![]()
![]()
Обаче и тая вечер няма да се излиза ://
Карай и утре е ден.Пък и без т'ва имам гадно главоболие![]()
Самотна... но изпълнена с надежда, че утре ще е по-хубаво![]()
![]()
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
холидейкиииииии <3
Баси супер весело ми е![]()
Не искам да е така.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
няма ли да се оправишш бее ... 0бичам тее липсваш ми ...![]()
"За кой ли път аз признавам пред теб че не мога да бъда сам....защо повярвах....на думи на които не вярва и малко дете...."![]()
![]()
КАКВО МИ СТАВА!!??Защо не мога просто да съм щастлива и да не мисля за нищо друго,да не съм нещо обърката,мамка му!???
....
Брях,брях
по възможно най-гадния начин, по-самотна не съм била никога. "Най-добрите" ми приятели не ме търсят изобщо, не им пука мн мн за мен. Не мога да си харесам никое момче и тъкмо сега когато започнах да харесвам едно момче, той не ми обръща почти никакво внимание, говорим си като приятели понеже сме в една компания. Той утре има рожден ден и покани почти цялата компания ама не и мен, е те все пак се познават по отдавна, аз от една седмица го познавами все пак много ми е тъпо
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Иска ми се, но не мога. Искам толкова неща да направя, да кажа .. но знам, че ще си остане като глас в пустиня. Говоря на наште едно, те правят съвсем друго. Помолих баща ми за нещо - никаква реакция.. Еми БХ тогаа раиш? ...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Чувствам,че приятелките ми са единственото,което ми остана ... ии ако не са те ще почина в скоро време .![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Защо бившите ми са такива идиоти?!Не се разбраха от дума тия хора.Като кажа,че няма да се върна,значи,че няма.Иначе съм щастлива,нямам температура!
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Аз също си мислех,че ги имам,докато не ме нападнаха по най-нелепия начин.За пореден път, разбрах че няма как да имам приятелка...Първоначално написано от Assshley
Не искам да ти скапвам настроението,но при мен винаги се получава така.Имай си едно на ум,защото не знаеш кога ще ти забият ножа.Постът ти просто ме провокира,за да пусна моя. :P П.С.Уж, съм добре...
![]()
Чувствам се невероятно...тези дни постоянно ми се сипят хубави и хубави неща и тъкмо,когато си мисля,че неможе да стане по-хубаво- и то става!Щастлива съм!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мноооооооооооооооооооооог о зле просто съм разбиТ
ооф ми странно.. половината ден беше просто невероятен.. и след това се сдухах без причина.. бахти тъпото е така !![]()
Hip Hop, Rap
,