- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
Тъпо ми е...
Ми спи ми сеЩе взема да лягам, че утре ще е тежък ден...
![]()
![]()
еlsy![]()
Представа си нямам как ще стана утре в 8![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
В момента слушам Thomas Newman-I forgive you. Седя разтреперана на стола си и зяпам разхвърлените листи около мен. Хаос. Това е и тъпият ми живот. Не ми пука. Вече не. Няма за кога да ми пука. Предавам се, хора, предавам се, вече не мога, писна ми. В момента си нямам и на идея какви ги дрънкам, има две специално направени за мен места:лудницата и гробищата. Третото е няй-гадно, от него реших да се абстрахирам още щом го научих, това е реалността...
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Добре, ОПРЕДЕЛЕНО няма да мога да стана утре в 8, но поне си заслужаваше![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
ами странно ми е.. тъпо ми е, че така се получават нещата... ама намирам начини да се успокоя![]()
Уаауу цели почти 5 часа ей това се оказва здрав съм ахахахаСлед малко като знам кво разтоварване на стока ме чака ми идва да отворя прозореца и да скоча от него...но няма да го направя понеже е високо по малко от метър и най много да си разбия носа
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Спи ми се.![]()
![]()
Hilary_![]()
Не мога да повярвам, какво е станало снощи
![]()
Определено трябва да се обадя да видя наистина ли е така.. Понеже моите спомени страшно бледнеят (даже почти ги няма).
Иначе в момента ми се спи страшно много. Щеше да е перфектно, ако бях станала по-късно, но нееее.. Откачените ни съседи непременно трябва да се бият рано сутринта. И естествено от това семейство само аз ги чувам и само аз се събуждам.. че сега и тишина трябва да пазя![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Амии малко ми е сънено .. надявам се днес да е мааалко по - приятен деня .. вчера наистина мнооого ми се насъбра ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
просто няма да коментирам снощи вечерта ..
не не не о.О
още съм в шок от това .. (о.О)
.. иначе сутринта започва добре, дано и деня да е такъв ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Боли ме главата. ;/ Адски много. И съм толкова поразително гладна. ;/ Деня ми започва дооооооста шибано. И ако продължи така - няма да издържа.
Hilary_![]()
Чувствам се ужасно.Моето жабче е много болно и много се притеснявам за него...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
e пак съм сама и ми е тъпо, че няма да има кой да гушкам като се събудя през нощта...![]()
Но днес в 5 и 30 сутринта ми се обади миличкия...като се прибирал от дискотека![]()
![]()
да ме чуе
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
I am cool![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Хубаво ми е![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
мале,от кога не съм писала![]()
иначе се чувствам добре,днес нямам никакви проекти по химия или уроци по био и се наспах едно хубаво..малка фантазийка простоСега чакам една приятелка да мми звънне и да се разберем дали ще ходим на увеселителното паркче-виенското колело изглежда много готино поне
ако има и блъскащи се колички всичко ще е на 6...
липсва ми един човек,който от средата на седмицата не съм виждала-ей просто нямам търпение понеделника да дойде и да го видя![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:a41dc3df
пз за всички с тая песничка![]()
![]()
Тъпо ми е... Някаква е хвърлила око на момчето, което харесвам и ся по всякакъв начин иска да ги сватосам![]()
![]()
Как пък не... На всичкото отгорее не издържамм искам да го видя.. ;( рядко го виждам... sorry, че мрънкам само, ама ако не си споделя ще ми стане по-гадно ;рр
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!