- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
пфф наще не пропуснаха да ми дигнат скандал, писна ми вече, писна мииииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Опяват ми че не съм извела сестра ми да си играе, бе да не съм детегледачка, писнаа ми вече, понеже те правят ремонт на новото ни жилище и аз трябва да гледам сестра ми, а тя е ужасна, басии и ся кат им се развиках ме изкараха нагггла, баси писна ми, нямам думиииии. Искам да скоча от някъде вече, всеки те преебава по най-гадния начин в най-неподходящия момент. Ся и една от близките ми приятелки мее нервира, баси, мразя да се чувствам съвсееем съввсеем сама...цял ден вися из форума и гледам как хората са щастливи и каквито и проблеми да имат гледат по ведро на нещата а аз както бях оптимистка изведнъж станах песимистка
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Зле съм,но и т'ва ще мина надявам се.Събудих се болна,при т'ва.![]()
Дните,в които съм щастлива са толкова малко,че т'ва ме натъжава за пореден път.
![]()
![]()
И цял ден цивря,като малко дете,на което са му взели близалката...Не издържам така.
gabi_94 .. спокоо бе - на всеки се случва, всичко ще си мине след няколко дена (че може и по - малко ^^)
на мен ми е супер скучно, цял ден нагъвам тия тъпи и адски вкусни червени ябълки :Д
няма какво да правя, ама след малко мисля да го почна биквадратно да го решавам, че поне утре да си правя каквото си искам ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
ми може да са лесни, ама аз на урока не бях щото бях болна и сега само к'вото съм прочела, т'ва е ..
ама стигам до едно място и зацепвам ..
като намеря y1,2
как да намеря тъпия х ?!
пфу пфу .. отивам да ги реша :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Тъпо, щот не знам как да каза на момичето дет харесвам че я харесвам и не съм сигурен дали тя изпитва дет аз изпитвам...
Аз съм луда!!!Да,да,да
![]()
![]()
24 от 25,дано таса е и на истинския изпит.
![]()
Полудявам от радост.Ама има и нещо,което ме натъжава.Най-добрата ми приятелка нещо страни от мен,опитвам се да говоря с нея и разговара свършва до нейното изречение "Аш,въобразяваш си!!!"
Но пак съм happy,колкото и да ми е шибано.Миналата седмица най-добрия ми приател,тая най-добрата ми приятелка,кой ще е другата седмица?!
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ооох аз не мога :# Много мразя медПървоначално написано от nicolepcd
Тука имам разни хапчета работи :#
![]()
Първоначално написано от DevilWish
Аз пък се опитвам да не пия хапчета... Айде, дано се оправиме![]()
еlsy![]()
Не си сама споко,аз ще съм отдолу да те хвана ако скочишПървоначално написано от gabi_94
![]()
Дано.Аз имам грип за това пия хапчета.Днеска бях на доктор :# При мен не е само гърлото :С Иначе и аз мразя направо хапчета.Първоначално написано от nicolepcd
Още по-шибано от преди .. всичко губи смисъл някакси .. ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
адки тъпо ми е![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
аз вече съм по-добре, форума ми пооправи настроението![]()
А тая тъпа кашлица ме нервира ужасноо, все едно се задавями как ме болят зъбите не е истина, супер жестоко ми стегнаха брекетите...ейй аман от мойте оплаквания. Еее има и нещо на което се радвам, отслабнала съм с три килограма за една седмица - сега съм 51
успях да се побера в един панталон който мн си харесвам
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
гадни тревоманиииии агхахахахахахах![]()
![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Скучно ми е. Чакам още малко и си лягам.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Скучноо ми е.... и ми се доспаа..
![]()
С него съм..;д как да се чувствааамТая вечер откачих майна.Не знае с кво момиче се е захванал
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Скучно ми е ..Жалко, че преди няколко часа си изкарвах супер готино ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Лягам си.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не мога да опиша колко малоумно се чувствам.
Мразя я тази стена, която съм изградила около мен. Мразя, че след т'ва,което ми се случи отблъсквам хората и не ги допускам до себе си. А когато аз се привържа към тях, те ме отблъскват. Така се получава...
Накрая ще остана съвсем сама...
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.