- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
оф всяка вечер сълзи .. ще се обезводня направо :х![]()
Ха честно ли ? И аз съм така ;/Първоначално написано от Kukumqvka
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ох, имам адски много неща да свърша преди да си легна. трябва да се къпя, да си суша косата, да поучаа.. а само как ме мързиии..![]()
а иначе леко тъпо се получи с ''моя'' (вече не), но поне си изяснихме, че тва е края, въпреки че причините са леко неясни.. все тая..
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
in love ..![]()
Аууу 6 и 30 е,аз съм готова,гримирана,екипира с хубавото ми шалче и ще потеглям на даскало...Осещам че деня ще е хубав![]()
Брях,брях
Ооох,отново понеделник ... Дано моя ден да е успешен днеска поне до 17:20.Имам контролно по математика и счетоводни стандарти,изпитване по право и по физика.
Е поне през другите 2 часа,по които няма да ме изпитват (да се надяваме
), ще доуча.Иначе настроението от снощи е същото - скапано,но е време да се стегна.
Поне вечерта съм на имен ден.
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Много ми е яко .. не съм на училище .
Готин ден ще е ,празник на града![]()
Искам леля ми да се върне и да ми донесе ботушкитеее <333. Ух, колко ги искам тея ботушки. ;/
Иначе .. адски много ми се спи. Адски много съм разочарована. Адски много. Но просто стана това, което очаквах. ; ) .
Което още веднъж доказва, че всички са еднакви. : )
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Доста гадно, ако трябва да бъда искрен.
![]()
![]()
![]()
Хах 100% му е станало гадно като се спря заради мен,а аз се направих на приятно разсеяна и дори не го погледнах,а просто го отминах ...
Нека,нека ... Като си мислеше,че всеки път нещата ще стават по неговата ... Е вярно е,че и на мен ми стана малко неприятно,защото не се спрях поне "Здрасти!" да кажа на него и на другите ама ... Така става понякога
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Супер ми е убито и супер много ми се спи .. Днеска щях на три пъти да се разрева само при споменаването на въпросното име .. ;// ;xx![]()
Вече не се издържа ама какво да се правя .
Лягам си да поспя сега хем да не мисля за глупости.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Защо съм толкова мила по дяволите...
аплодисменти за "истинските ми" приятели ..
искам само да мине тая седмица бързо,
да дойдат петък и събота .. поне
тея дни се очертават забавни.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Край ! Повече няма да се занимавам с него.. аман от него писна ми от капризите му! Днес не съм го търсила няма и да го потърся дори и той да ме потърси няма да му обърна вниманиевече аз ще съм гадната и само при мисълта се чувствам супер
колко тъпо, че до вчера ми беше сдухано заради него
![]()
![]()
След 8 часа как може да се чувства човек...
смазана![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Как се чувствам ли..ами незная...
Ако може някой да ми каже... Пия трето кафе,майкооо....
Каза ми че ме обича... работата става дебела...
Брях,брях
Чувствам се що годе добре.Но не съм никак ама никак удовлетворена :С Не знам, защо така.Стават неща, които НЕ СъМ искала :# ама . . . лайф ис шит.
Иначе се радвам, че днес си оставам пак в къщи и ще имам време по-късно да го направя това с Борис.САмо не знам как ше го науча, защото не ми се занимава. :С
Ако можех да върна времето назааад. Ехх! Мечти.....
Иначе съм добре.
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Мама му стара не съм имала представа колко мн го харесвам тоя....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Аман от детски изпълнения честно![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ех, как може да ми промени цялото настроение. Хубаво телефонно обаждане. Супер. Вече ми се обажда по-често. Доволна съм от момчето си.
След половин час тръгвам на Аеробика. А колко съм скапанааа...![]()