- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
оправям се за даскало и слушам музика. добре, че звънна телефона и ме събуди, че иначе още щях да си дремя.. :д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Преди 2 минутки се прибрах .. сега ще си опържа картофки и ще ги ям с много сирене.Какво по-хубаво от т'ва.После уж ще уча.И ще си легна,каквото и да става !
Обаче днеска беше хубав ден в у-ще.Смях и шеги до скъсване .. ех,колко е хубав живота
![]()
Ех,т'ва гърло ме боли и т'ва си е...![]()
![]()
Като изключа т'ва, и още няколко неща съм добре.Дивея си на една любима песничка.
![]()
Поредния умрял ден и аз съм никъде .. Прибирам се в къщи скапана,за да се скапя още повече .. Нямам желание за абсолютно нищо,надявам се на празни неща и просто искам да почина .. такова ми е настроението тея дни и незнам дали скоро ще има подобрение. ;// Ако можех да спа докато нещата не застанат по друг начин щеше да е яко ама не става ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Бахти глупаците как ме заебаха :@:@:@ Само да са ме потърсили за нещо тия педерастчета![]()
Пххххх....![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Надявам се плановете за утре да се изпълнят![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ебати скапания ден , напрао ми се уби желанието за живот
всеки иска толкова много от мен,
а аз нямам желание за нищо,
нямам желание да ходя на състезание,
не искам, а трябва.
Липсва ми ангелчето <33
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
нервна ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
спокойна и гладна..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
хей, някой може ли да ми каже
как да си оправя страницата, че
я смалих ?![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
В долния десен ъгъл има едно такова с проценти - 50%, 75%, 100%, 125% ...., там си цъкни на 100% (Поне при мен е така...)Първоначално написано от LoveRetroMusic
Иначе съм добре!![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
скрола на мишката и + и - или пък с ctrl - , + ; )Първоначално написано от LoveRetroMusic
Иначе по темата се чувствам някво тъпо .. е така сичко ми е сиво ):
Е, мерси.Първоначално написано от InloveAgain
Оправих го. :P
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Първоначално написано от Faces
Хммм мойте двама градски имат песен,която не съм чувала
![]()
Срам!
![]()
По темата:Чувствам се многооо добреКато видях песничката от профила на Faces се сетих за една от първите песни на DenYo и естествено веднага си я пуснах
Сега ме е налегнало едно морско настроение и се чудя кого да навия да отидем този уикенд в Кранево да си избухнем
![]()
![]()
![]()
Айде поздрав за мен (и за феновете на DenYo) с първия му хит![]()
![]()
:P
[vbox7]http://vbox7.com/play:46779500[/vbox7]
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
зле![]()
супер съм..направоооо![]()
имам чувството,че пак хлътвам,което е меко казано лошшо...след оная последната грешка дето направвих в чувствата си-след пропиляните 5 месеца,не искам пак да станат гафове..вярно,че момчето е по-свястно и мило и абе наистина почти перфектно и все пак...предпочитам да съм си концентрирана и да се подготвям..особено с тея теми 1000ди на седмица и задачи![]()
Боли ме главата, но поне си научих и сега си гледам филма.Едновременно гледам и тука си проверявам сайтчета . . . .
обичам ги тея хора ..
толкова много ме радват,
заболя ме стомаха
да се смея с тях. xD
![]()
![]()
![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,