- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
Тоя Мартин е мега зле.Първоначално написано от cataclysm
Да се скрие някъде. ;\\
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
И тая кандидат българка (на клипа), и тя покрай него.Първоначално написано от LoveRetroMusic
Хааааха .. забавно. Хах .. да ви пикая на всичкото. Пффф ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Въх човече така се изнервиииииих... просто не е истина (speechless) И така ми се пушииииииии направо ще се побъркам, а нямам цигари![]()
Слушам си музика обаче ми се яде нещо сладко апък няма нищо.;// Майка се кефи тука на новия телевизор като незнам какво ..А да и гледам тея глупендери в "Цената на истината" .. ;х Чудя се дали като се прибере да не му пиша ама нямам сили така,че най-вероятно ще пропусна и ще се надявам той да го направи .. ех поредната вечер в напразни надежди ще е май.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Аз няма да се скрия, ти не си го пускай и проблема е решен смятамПървоначално написано от cataclysm
![]()
Пфф чувствам се зле, защото ми е едно такова гадно, главата продължава да ме цепи.Още малко само ще търпя и си лягам.Пак в 20:30 ще съм си в леглото.
Sad sad sad ;( ...
Хохох и ааазПървоначално написано от Vilencety
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
липсва ми.
2 дена остават още ..
Уф ;\\
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
утре май ще става купонът![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Искам всичко да е както преди ;/
мразя хора които си врът носовете където не трябва .. аз не съм виновна, че са си ги навирали по всичи възможни места и търсят чуждите ..![]()
не стааате ..
![]()
По темата: Видях се със синеочко < 3 най - после ..![]()
![]()
Папках също и жилирани бонбонкии < 3![]()
![]()
и ислед малко ще си лягам сигурно ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
извинявай, ама малко се пообърках кой какво къде си е навиралПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
по темата: спи ми сеееееееееее, а ме мързи да си легна
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Чувствам се отпаднала![]()
Спи ми сееее![]()
![]()
![]()
Дразнещата ми аларма прекъсна един мноооого хубав сън![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
И ся' за к'во трябва да ходя на даскало.. Баахти тъпотията![]()
Оф. Оф. Искам да изтрия последните 4-5 месеца от живота си. Просто ПУФ и да изчезнат. Всичко ще е толкова по-лесно. ;/
Както и да е. След 20 минути съм обещала да пия кафе с едни шматки![]()
Да видим как ше се оправя до тогава, но да се надяваме, че ще успея. ;/
Hilary_![]()
скапано ми ечувствам, че не мога да направя щастлив, човека, когото обичам
много ми е отпуснато и мързеливо днес![]()
не мога да се отлепя от компа, да стана да хвърля кофата и да пусна прахосмукачката![]()
Оправих сее!!! Плюс това не съм на училище. Супер. Супер на квадрат.
![]()
![]()
Подрънквам си на китарката и ми е много добре. Чувствам се прекрасно. Днес съм на рожден ден, а после на аеробика (пак). Кефче. Самоче за аеробиката не съм сигурна. По скоро ще отида само за упражненията. Ще видим.
Супер ден. Вчера Той ми се обади цели 3 пъти.![]()
Много си говорихме и чак ми звучеше загрижен.
Миличкият ми пЪ той...
inlove.indeed.
поредна безсънна нощгадно куче !
![]()
гадна формула по математика !![]()
+sadlovesong
Извод:sadface,неадекватна,сънл ива..![]()
I may not look like much,
but I`m pro at pretending to
be a ninja.
страх ме е да не избягам пак към сигурното.. и то да се окаже несигурноно естествено по всички закони тази, към която чувствата са по-силни (или по-скоро изобщо ги има), е по-далече... и нямам възможност да съм с нея за дълго... уви, уви.. толкова хубав човек
![]()