- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
мале,такъв ден отдавна не съм имала-супер забавно беше..голям смях става с тея наште мушмороци-лигнята рулз в общи линии,както и Не се сърди човечето![]()
сега хапнах,теглих някви анализи за Ботеви стихотворения ии ще влизам да си взема душ преди да залегна над химията![]()
Поне си чух Светлето,че 3-4 деня ни вест ни кост от нея нямаше![]()
Е,че как бе ... Спокойна съм сиПървоначално написано от valdesbg
Вече ...
Щом почнах да ти пращам снимки от старите архиви ...
![]()
По темата:Смея се ... Разглеждам тука едни стари снимки на по година-две и като за капак ги пращам на Владо и той да ми се смееБаси к'ъв непукист съм днеска
![]()
П.П.Батеее,обичам те![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
За мен ? o_OПървоначално написано от Vilencety
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Леле ;х
Майка ми е много добра днес,плаша се :О
Оф зле ми е,спи ми се и се притеснявам за утре .. дано мине добре тая контролна по немски,че ми писнаха ти 4-ки.И за капак първите 2 часа са БЕ.Пак сами ще ми се затварят очите и тая ако пак ме изпита,ще съм неадекватна.Поне нямаме час при класната,че ми омръзна тая математика.Поне по химия нямаме урок,иначе щях да полудея.
![]()
Ех,един път да дойде петък и после понеделник,да ни местят в чисто новата сграда и да се тягам да уча,щото си ебало фара.
Обаче зех да си харесвам живота.Хубаво е чувството,а още по-яко е когато някой те кара да летиш ...Излях си душата,сега ще гледам Сървайвър и възглавницата ме очаква
![]()
Съсипана се чувствам .
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Пф .. Прави се , че нищо не е станало , че никога не сме се карали и с най-голямото си нахалство щеше да ме целуне .. Бахти наглия човек ..
Колкото и да ми се иска да върна времето назад и да не сме се карали никога и всичко да е наред знам , че не си струва .. Никога повече няма да позволя да стане нещо между нас! НИКОГА!
samo edin chovek ..
i mi opravi nastroenieto![]()
sorry za latinicata, precakah neshto
kirlicata .. :>
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Влюбена!Обичам теe А. [h]
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Очите ми се затварят вече,тъй че лека нощ,скъпи съфоромници
Брях,брях
КЪДЕ Е МЛЯКОТООООООО ?! ^^
оф лигаво ми е :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
тъпа реклама.Първоначално написано от smiirnoff
![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Хем ще съм бясна хем ще се пръсна от смяхх .. разбрах я работата .. да де аз си я знаех ама ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Каква е тъпа тая .. леле нямам думи .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ами идеално се чувствам.. Няма кой да ме нервира, правя си кефа.. мм супер, ДА!май ще взема да лягам, че ми се дохърка
![]()
хайде лека нощ :P![]()
М н о г о . . . . . . . З Л Е . . .![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Влюбен съм... та даже и ревнувам... ПОТРЕС... потрес... потрес... ПОТРЕС... ПОТРЕС...
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
таман се прибирам бая пийнах и малко позабравих за нея![]()
ТУКА БЕ ТУКА БЕ ДЪЛГИ КЪСИ ДЪЛГИ КЪСИ DiS СЪС ЗВУКА СИ ЩЕ ТЕ ПОРЪСИ СКАЧАШ МИ НА БОЙ С ГЪЗА СИ ДИРЕКТНО ОТ ЛАГЕРА ИДВАМ С БАГЕРА
Бахти как ме надъхва тая песен Единака,DiS и Gem са изригнали ебати мощното в тоя трак.
НЕ НЕ И НЕ СИ ПРАВЯ БАЗИК ЩЕ МИ ВДИГНЕТЕ КУРА НАМЕРЕТЕ КРИК С ЕЗИК![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Нещастна. От доста време не ми беше толкова отвратително и писнало от всичко... една странна носталгия ме е обхванала.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Оф тоя още спиии ;/ КАК може да спи до тооооолкова късно ?? ;д ;д Хем ми обеща да пием кафе неска ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
боли ме адски ме боли душата ми кърви отново
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
*гуш*Първоначално написано от haritov
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
СуперСя се прибрах от даскало а след малко ще ходя на кафе
![]()