- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
като скапан детектив,на който толкова много му се иска да открие нещо истинско![]()
Ядосвам се и се надявам след 1-2 часа да прочета някъде, че Кратко Останич е подал оставка.
Абе , по дяволите , не мога да разбера дали ми се пуши или не. Ама сега ако запаля една цигара пак ше ми раздразни гърлото и пак ще почна да се давя като побъркана. Оффф .. няма ли да идва утре![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Предимно гладна. Но и тъпо.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Някво тъжно ми е. Слишам тъжни песни и си мисля разни неща![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Охх от кога не съм писала тукаа ..![]()
Чувствам се горе-долу добре въпреки,че някои мисли ми скапват настроението .. иначе адски много ми се спи и смятам след малко да лягам и пак няма да мога да говоря с Него тая вечер.
Иначе гледах третата серийка на GG ии беше адски яка ..
Утре пак даскало .. хубаво поне,че е Петък,защото ще ми гръмне главата от глупости иначе .. ;/
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Петък, петък, петък![]()
![]()
![]()
Утре няма да се мръднааа от нас. Тази седмица толкова много ме измори, че...
А иначе съм добре. Чувствам се леко замръзнала, но ми е добре. Петък е![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Някво яко ми е. По-добре съм, но въпреки това пак НЯМА да отида на даскало. Ще се размажа пак цял ден вкъщи![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
боли ме гърлото и съм леко отпаднала..за сметка на това вчера видях сестра ми и си поговорихме едно хубаво-имах нужда от това от супер много време..не че няма след 12на деня да я видя пак![]()
утре съм на химията с 2те шматки от другите уроци и се радвам,че ще ги видя особено Ели-това момиче супер пекано се оказа...
Неделя пък със съученици сме на китайски и те така...поне идната седмица нямаме входни ,само пустото контролно при Калинка,но пък човек лесно се справя![]()
Доскуча ми. Всички са на даскало. Искам да си лафя с някой, мамка му![]()
Hilary_![]()
Щастлива съм.Весело ми е.![]()
и аз имам такива мераци, ама няма никойПървоначално написано от Priceless
![]()
Първоначално написано от Re5peC7
Това е много тъжно, по дяволите. А така се радвах, че ще си стоя вкъщи.![]()
Hilary_![]()
Много отдавна не съм била как...![]()
Today is the day![]()
пак се прецаках много яко, уж беше за добре, а по-добре да не беше ставало ..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
За пореден,път осъзнавам жалката действителност в тоя форум..П.С.Пея си песничката на-на-на-на
![]()
![]()
![]()
Почти всичко го казват, а продължават да пишат .. ?Първоначално написано от slun4ice_90
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Добре съм. Ям шоколад.
The blood that binds us ..till death unites us
И те не знаят,ха.Аз ще продължавам да пиша,защото има ХОРА,като мен,които дават качествени мнения.Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
^^ ок ;d
Болна съм, ама изядох на брат ми шоколада и се чувствам по-добре![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Ами чудя се дали да излизам.
Отивам да изпуша една и да реша![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.