- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7
В момента в мен има безброй много чувства ... щастие,любов,самотно,тъпо,н атоварено,объркано ... абе и аз незнам как се чувствам
Спи ми се. Вънка продължава да вали![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Мързи ме :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Няма какво да правя освен да гледам Двама мъже и половинаПосле трябва да поуча малко. Радвам се, че се наспах
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Преди малко станах... и със ставането задрънча Savatage - Necrophilia
ПС: Мисля, че я обичам... на обяд ще я видя... о, моя любима... шкембе чорба![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
ми добре съм, в сравнение с отминалите три дни. Болна съм, но това е отделен въпрос. Нямам търпение да дойде четвъртъка после и събота
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
... мм малко съм сънена, но някои хора във форума ме забавляват с простотиите си ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Добре съм,но ако почна да мился за това коета стана................ и просто още не мога да го осъзная , че да ми стане гадно или пък не искам незнам.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Супер се чувствам.Само чакам да ми пише.И също така трябва да уча.
Болна съм, че и трябва да уча .. баси скапаното :>
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Щастлива съм![]()
![]()
![]()
За пореден път valdesbg успя да ме развесели само с 1-2 песничкиЗа щастие и аз уцелих няколко готини песнички,които му приповдигнаха настроението в този гаден и мрачен ден
![]()
Батеее ... ОБИЧКАМ ТЕ!!!
По темата:Миии слушам си разни песнички и чакам да ми се стопли водата,че да вляза да се изкъпя,че довечера мисля да ходя на гости на един приятел
Поздравче за всички с една много готина песничкаИ специално поздравче за батиии
![]()
![]()
![]()
[vbox7]http://vbox7.com/play:469ae6ed[/vbox7]
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
[vbox7]http://vbox7.com/play:c98542bb[/vbox7]
Пред съвършенството се мълчи и се приема с цялото ти същество!
П.П. Какооооо много, много ти балгодаряОбичам те и аз! Радвам се че съм помогнал за доброто ти настроение днес
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Чувствам се . . . уютно, приятно. Леко съм болна, но ще мине. Научих си, свърших си работата и сега остава да се отдам на приятни занимания /и пиене на лекарства/ . . . Another sweet day . . .
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
направих си педикюр![]()
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Отивам да учаа![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Първоначално написано от LoveRetroMusic
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Малко по-добре, въпреки че още ми е много гадно. Знам, че с времето всичко ще утихне и всеки ще заживее по старому, но просто не успявам да се климатизирам толкова бързо. Става ми гадно като погледна колко фалшиви са всички и как дори не се опитват да се правят, че им пука. Мъчно ми е, че много малко хора ще си вземат поука, останалите ще продължат да живеят мизерния си живот. Прекалено много неща още ми напомнят, но знам, че е добре и всичко ще се оправи.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Отиде на село само за weekend-а...утре като се върне ще и предложа =P
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
+1, ма преди тва ше изляза малко...Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
nicolepcd
Сънливо ми е ама то и времето си е такова.Чудя се дали да не се позабавлявам малко с глупостите на един човек ама като си помисля,че може да се стигне до разговор на друга тема и направо всякакво желание се изпарява.;/ Иначе се чудя дали да излизам днеска в това гадно време ама .. знам,че ще полудея цяла вечер в къщи ии май ще отпраша на някъде. Учих .. до колкото можах.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Доволна съм ,защото си научихИ то хубаво
Общо взето много свърших днеска.
Доволна съм.По-късно ще се боядисвам , ще се изкъпя и след това пак само РеЛаКс!
)
Написах си половината есеУчих малко по физика... И гледам ТВ
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
чувствам се адски самотен вече от доста време.
и малко притеснен ......