Цитирай Първоначално написано от DevilWish
Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
Преди ми пишеше само защото му бяха подметнали, че го харесвам. Даже ме накараха да му се обадя без да знам,че това е неговия номер. почувствах се като най-голямата глупачка на тоя свят. Обича онази а като е разбрал,че го харесвам веднага е тичал да ми намери номера и е искал да ми се обади. Искаше да му призная,че го харесвам,но как да го направя като ден преди това ми беше обяснил,че тя е момичето му мечта, че само нея иска,че ще се бори за нея и че я обичаааа като го видя не мога да откъсна очи от него, а той не заслужавааааа не му пука за мен, а като ме попита дали го харесвам аз глупачката казах,че няма какво да му казвам а той каза,че съм била незаунтересована. Как да му призная,че го харесвам, като знам за нея,какъв е смисъла да съм като пълна глупачка в неговите очи и в моите защото съм му признала. Казах му,че съм казала,че е по-хубава момче от другите а той каза,че и аз съм красива и преди ми го е казвал..Все като се сетя за него и си мисля за онази снимка където са те-ДВАМАТА, това което пише на профила му-че я обича и че тя е единствената за която го боли. Не му пиша,защото той не заслужава, защото ако му пукаше и се интересуваше от мен той щеше да ми пише. Вече не знам,не съм да знам, да чувам или виждам каквото и да било свързано с него, искам даа ми стане безразличен, защото не мога повече толкова пъти като го видя съм искала да го поздравя с една усмивка и едва ли не да му се хвърля.
Прочетох и двата ти поста и мога да кажа ,че това момче определено не заслужава нито нищо от теб ,нито от другото момиче.Той е егоист.Плейбой.Иска навсички да се харесва.Иска да чува ,че го харесват ,а същевременно обеснява ,че обича сам онеговата приятелка, тогава за какво е потърсил номера ти.Няма смисъл да се занимаваш.Зная ,че е трудно, но зарежи го и си намери някой ,който ще те оценява Успех!! По темата - странно, гадно, защото е на училище в понеделник.
Благодаря ти много за отговора! Наистина си права и аз го разбирам, той не ме заслужава и въпреки всичко ще го разбравя. Не е единственото момче на земята има още толковаааа много хора