Цитирай Първоначално написано от Assshley
Не издържам повече!!!!Не мога повече да се държа по тоя отвратителен начин с Него .... разревах се само от едно изречение на майка ми,което ме накара да се замисля за много неща,защото може би и аз направих така както тя каза.. . или по-точно,когато изпаднеш в безизходица може би правиш най-лошото,което ти дойде на ум ... какво да направя аз .. просто исках да предпазя себе си от повече лъжи и глупости .. И го рязах постоянно само,защото не му вярвам и не искам пак да чувствам ужаса от последствията от глупостите му ..;[[ Апак не мога без него всъщност .. писна ми да се правя,че съм добре и,че всичко ми е наред и без него обаче вече ми стана навик ... апък не мога ще се пръсна ... Имам чувството,че вече нищо не остана ... ;[[ Много ми е зле .. не,че някой го интересува де просто исках да си излея душата.
Не говори така Мен ме интересува Ако ти се говори ,можеш да ми пишеш лично съобщение.А ако не ,само ти казвам не търси вината винаги така в себе си.Дори нещо грешно да си направила ,щом го осъзнаваш грешката вече е простена Това е най-важното.Помни ми думите А щом съжаляваш отиди при това момче и се опитай да оправиш нещата

Чувствам се щастлива.Оценките ми са просто СУПЕР! Горда съм. За първи път.