Хмм ... ''на 14 години'' ''аверките'' , ''не съм се ебала'' , ''да му пусна '' , ''сериозна връзка'' ... Извинявай,но всичко това заедно е ... уникално нелепо.
Предлагам ти да седнеш да се позамислиш над някои работи.
- Искаш сериозна връзка. Хубаво. Обаче я да видим какво е сериозна връзка ? Той казал,че ''ще ти даде'' (wtf? ) сериозна връзка но искал и с секса да варви ?? Чакай чакай чакай... секса да върви е различно нещо от 'да има секс'.
И какво е това - ''ще ти дам сериозна връзка'' ??? Тези неща от кога така се решават?
Гледай сега... понеже ми е безкрайно нелепо положението и мислите ти и мога с дни да пиша по въпроса... ще те посъветвам само да се замислиш на тия години за какво трябва да се тревожиш... и по-точно за кои неща в тази твоя връзка.
Първо,че на господина на 17 годинки няма да му стане нищо ако не ''му тръгне секса'' веднага с 14 годишната му приятелка,с която ходи от месец,а тя е девствена и очевидно се чувства притисната заради неговото поведение и поставени условия.
Ти вероятно няма да ме послушаш ако директно ти кажа,че ще сбъркаш ако легнеш с него под предтекст ''да не го загубя'' ... и ако ти кажа,че в това вашето в момента няма абсолютно нищо сериозно.
Първо си изградете добри отношения,доверие,близост и тогава пак приказвайте за секс.
Най-простото,над което можеше да се замислиш веднага е ''Ако имах достатъчно сериозни отношения с приятеля си,щях ли да питам непознати хора? ''